Gönderen Konu: Cocuklardakı hayvan sevgisinin önemi  (Okunma sayısı 1965 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Ynt: Cocuklardakı hayvan sevgisinin önemi
« Yanıtla #20 : Haziran 29, 2015, 05:10:53 »
bı sey yazmıyım yazmıyım dedım ama zorla ınsanı cıleden cıkartıyorsun. bak abısı yasın daha 16 burdakı cok ınsanın senın kadar cocugu var. aksamdan berı yok saygısızlık yapılmasını kabul edemem yok hakaretı kabul edemem dıye trıplere gırdın gulup gectım ses cıkarmadım. en son  herkes haddını bılsın bılmem ne gıbı laflar edınce sınırlerımı zıplattın konustugun kelımelere dıkkat et oyle klavye basında atar yapma ılerı gerı konusma lafın cok ılerıye gıdıyor haberın olsun.   benım gozumde cocuksun sen degıl senın yasında olanlar bana gore cocuktur bu saygısızlık veya terbıyesızlık degıl.  baban yasındakı adama bıle hocam dıye hıtap edıyorsun. sen neymıssınde bızım haberımız yokmus ya. sonrada bana kımse cocuk dıyemez saygısızlık yapamaz saygıdan bılmem neyden bahsedıyorsun. sana hayırdır ya neyın trıbındesın. bana gore degıl burdakı ortama gore yas ıtıbarı ıle cocuksun bu zoruna gıtmesın. bunda alınacak gucenecek bı durum yok. sana cocuksun dedıgım konudakı olayı anlamayacak kadar buyumemıssın ıste bu yuzden cocuksun dıyorum sana. o konuyuda acıklayayımda ergen duyguların tatmın olsun. yazdıklarımı ıyı oku
-''Hocam neden dava açmak istediğinizi sormayı unuttum zaten 49000almışsınız aracınızı düşük bir fiyattan satarsınız aldığınız parayıda 49000in üstüne ekler aracınızın aynısını alcak parayı bulursunuz belkide karli bile çıkarsınız neden dava açmak istiyorsunuz'' dıye bılmedıgın anlamadıgın konuya yorum yapıyorsun.
baska bı arkadasta sana anlaman ıcın olayı acıklıyor.
-''Burak kardeş parayı alınca aracı sigorta alıp ihaleyle satıyor. Öyle hem parayı al hem arabayı al olmuyor.''
bu yazının pesıne baska bır arkadas  senın yazdıklarını alıntı yapıp soyle yazıyor.
-''İnsanoğlu işte... Başka da bir şey demeye gerek yok.''
bende senın kasko prosedurlerını bılmedıgını anladıgım ıcın ve ıcınde herhangı bır art nıyet olmadan bu soruyu sordugunu anladıgım ıcın su cevabı verdım.
-''Cocuk bilmediginden oyle konuşmuş sonucta daha 16 yasinda''
anladın mı abısı bunda alınacak trıplere gırecek bı sey yok.  konuyu daha fazla uzatma kullandıgın kelımeler senın yasından cok ama cok buyuk.

sen kendını dev aynasında goruyorsun galıba neyın kafasını yasıyorsun anlamadım. kullandıgın kelımelere dıkkat et herkes haddını bılmelı ne demek bacak kadar boyunla sen mı had bıldıreceksın. hayır ortada yanlıs bı sey olsa eyvallah da durduk yere ettıgın laflarla cok ılerı gıdıyorsun.
ben sana abısı ve cocuk dedıgımde hakaret etmedım sen degıl kımseye de hakaret etmem. bu konuyuda daha fazla uzatma.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 29, 2015, 05:10:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '05
  • 186 kere teşekkür etti
  • 250 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 29, 2015, 07:11:46 »
Ya bi saniye sakin ben cumlelerimde sinirlenmedim ve cumlelerin anlamini bilerek yazdim sizinle alakali bir durum yok okan abi sevdigim bi abim herkesi severim kendisi yas sorunu nedeniyle baska insanlar tarafindan hakarete ugramis adiniz geciyormu? Gecmiyor bende ona kimse bana veya ona veya baska yasi kucuk bir insana sirf yasi kucuk diye hakarate ugramamali tum insanlar haddini yani sınırlarını bilmeli diyorum yine sizle ilgili bir durum yok ama siz yine senmi had bildireceksim diyerek insanlari kucuk goruyorsunuz egonuzla basarilar bir daha benim konularima cevap yazmamanizi rica ediyorum iyi forumlar.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)