0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1,6 premium benzinli 84900. 1,6 premium dizel 100.900. 2.0 premium dizel 156.000 tl. Test araçları haftaya bayilerde olacakmış. Dizel 1,6 düşüncem vardı ama sanırım o da hayal oldu
Benim gibi otomatik vitesli araçları seven kişiler için asla alınmayacak bir araç.
ben de ne zaman passat fiyatları paylaşılacak diye merak ediyordum. toyota forumunda veya başka bir marka forumunda her yeni araç zamanı vw fiyatları ile karşılaştırmaya gidildiği sürece vw'yi tahtından edemezsiniz. bu davranış, bilinç altında passat veya bir başka aracı referans/idol olarak görmektir. türkiye pazarında durum budur ve bu stratejilerle de böyle olması doğaldır. ayrıca highline passat donanımı ile avensis premium'un özellikleri arasında da oldukça büyük farklar vardır. en büyük özellik ise 100 bin tl'ye aldığınız avensis'i ertesi gün satmaya kalktığınızda nasıl bir hüsran yaşayacağınız belli değil. işte bir aracın gerçekten ne kadar ettiğini o zaman anlıyoruz.
Size katılıyorum doğru maalesef Türkiye pazarında passat bir referans ve bir idol. Ancak ben d segmentinde en çok satan araç passat olduğu için böyle bir karşılaştırma yaptım. (https://tuludarican.wordpress.com/2014/09/20/agustos-2014-turkiyede-en-cok-satan-marka-ve-modeller-otomobiller/ ) Burda sadece Ağustos 2014 rakamları var ama yıl geneli de sanırım böyledir. Neticede piyasa koşullarında passatı tahtından edebilmek için daha kaliteli, daha güvenli, daha iyi bir ürünü daha ucuza satmak gerekir diye düşünüyorum.
Valla bu fiyatlar çok uçuk hem de alasından... 100 bine avensis mi olur Allah aşkına... yok passat bilmem ne kadarmış da avensis de bu fiyat olunca normalmişmiş... Passata verilen parayı zaten hiç anlamış değilim. Git o parayla mercedes al bmw al. O para o arabaya verilmez bence... ama passat tüketicileri akıl tutulmasına maruz bırakmak suretiyle hipnotize bir şekilde soyuyor diye toyotanın da bizi bu şekilde soymasini içselleştirmede maalesef bir mantık göremiyorum.
1,6 premium dizel 100.900.