Gönderen Konu: Yeni avensis fiyatları doğruysa bana uçuk geldi  (Okunma sayısı 10422 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni avensis fiyatları doğruysa bana uçuk geldi
« Yanıtla #80 : Temmuz 04, 2015, 20:28:45 »
100 bin tl'ye ev alacaksınız diyelim (ev sahibi olup da fazladan alma durumunda). ne olacak ? 100 bin tl'lik evin getirdiği kira ne kadar olur ? gelir vergisi, emlâk vergisi, kira vergisi, çöp vergisi, aidat.. 100 bin tl verip de araç alanın zaten memur maaşı tarzı geliri olduğu söylenemez. o adamın hayat standartlarında normal karşılanabilir.
100 bin tl farzi misaldi. Uzerine 40-50 daha konup alınabilir.  Ayrica 1 evin varsa 2.si olur. Fazla mal goz cikarmaz ;) Ayrica benim anlatmak istedigim mesaji iyi okuyun :) Marka ne olursa olsun hepsi etmez. Kaldi ki veren versin...  Arac hep masraftir. Ama gayrimenkul kazandırır kaybettirmez ;) İspanyol meslektasim 25 bin dolara sifir full donanımlı Auris aldi. Bizde vergiler.... oooooo :)  Son sozum alan alsiiiiiin :)
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Temmuz 04, 2015, 20:28:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Temmuz 04, 2015, 21:25:58 »
öyle tabi tercih meselesi. sonuçta evi de arabayı da öteki tarafa götüremiyorsunuz. avensis'e veya herhangi bir araca 100 bin ve üstü veren insan, o parayı kıt kanaat biriktirmemiştir zaten. evin araç kadar masrafı olmaz belki ama ikinci ev bir ihtiyaç değildir. araç ihtiyaç dahilinde alınır. 50 bin tl verip içeride yol sesi dinlemek yerine 150 bin tl vermeyi tercih eden insanların da bildikleri bir şey olabilir. otomobil çoğu insan için bir tutku ve zevk meselesi.