0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Taze gevrek sıcak fotolar
[quhakkuthor=Nizam YALÇIN (32081) link=topic=68569.msg932843#msg932843 date=1435428730]Bmw 3.20 dizel hem de otomatik 169 bin tl Avensis 2.0 Lt dizel manuel 164 bin tl. Arada 50 milyar fark yok. Karpuzla kavunu karşılaştırmamak lazım... parası olan ya da olmayan muhabbetini yapmadık. Sadece fiyatın çok uçuk olduğunu belirtmeye çalıştık.Kimin neye bineceği konusu şüphesiz ki insanların bireysel tercihi olup kimse kimseye "binmesin" demeye hak sahibi değildir.Nizam bey karpuzla kavunun fiyatı ortada açıp bakarsınız . Ben 2.0 dizel premium paket yazmış mıyım orada? 1.6 dizel paketten bahsediyorum. Açın bakalım 5.20dizelin fiyatı ne kadar..Avensisin klasmanı 3.20mi mi? Corollayla neden 3.20 fiyatlarını kıyaslamıyorsunuz. Sapla samanı biliyoruz. Lafım size değildi .isteyen istediği arabaya binsin dedik. Ama nasıl forumda toyotaya sallama özgürlüğü varsa binmeyin demekte özgürlüktür.
şöyle bir yanlışlık var bmw 3.20 dizel en dolusu değil o en boşu yani türkiyede 1 yada 2 tane ithal etmişlerdir o kadar boş aracı,2015 3.20 dizel araçlar 4000-5000 km de galerilerde zaten en ucuz o kadara satılıyor,gidin borusana elindeki en boş 3.20 dizel 195 den aşağı değildir birebir full olarak karşılaştırırsanız 200-210 bandında ancak alırsınız.o yüzden biraz haksız bir karşılaştırma olmuş.avensisin karşılaştırdığınız modeli ise modelin en full kasası.
Baris bey zaten bir önceki mesajıma bakarsanız 50 milyar farkı var demiştim. Sizde aynısını yazmışssınız Teşekkürler. Ben zaten site verilerinden karşılaştırma yaptım. Sizin dediğiniz bu arabaların boş olduğu. Avensis alacağıma bmw alırım mantığı bana şu piyasada bu kadar kaliteli arabaların daha ucuz olacağını sanmıyorum. Almanların en kaliteli arabalarını avensis fiyatına aynı klasman ve full versiyonunu alacağına inanmak hiç mantıklı gelmiyor.(2.0 premium paket için kıyas yapmıyorum) Passat bile avensisten pahalıyken. Bmw ve mercedes bu fiyat demek bmw ve mercedese haksızlık olur. Burda yazanların hiçbirisi(bende dahil) borusana gidipte fiyat aldığımız yok.. alamayacağımız arabanın fiyatına kimse merak etmez avensis fiyat politikasında toyota yanlış yapıyor. Burdakilere katılıyorum. Ama denilen fiyatlar gerçekci değil bmw ve mercedesi öldürmeyin.
Aracın 100.000 lira olması ayrı bir konu. 10.000 lira olsa bile 1.000 liralık güvenlik donanımının eklenmemesi insana verilen değeri göstermez mi?TTS-P denilen donanımda ise yayaları algılama sistemi var ve önünüze bir insan geldiğinde araç frenleyip duruyor. Bunun değeri 2000lira. Bir insanın poposu hassastır ve koltuk ısıtma isteyebilir. Koltuk ısıtma opsiyon olarak sonradan eklenebilir ama konu güvenlikse donanım standart olmalıdır.
yalnız olay arabadan eve döndü,patlamış mısır alıp akşam bu konu okunmaya devam edilir