0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araçta teklemeyi bariz bir şekilde anlayamayabilirsiniz.Benim araç rolantide hafif dalgalanma yapıyordu ve ışıkta boşta beklerken rolanti düşüp çıkıyordu.Teklemeyi sadece kendim bilgisyara bağlayınca p0302 hatası diye görüyordum.Çok bariz bir tekleme hissetmemiştim.Ancak şu şekilde de anlaşılıyor.Araç çalışırken tek tek bobin bağlantılarını sök.benim mesela 2. bobinde sökünce araç normal çalışmasına devam ediyordu.Böyle bişey ile karşılaşırsan iyi bil o silindir çalışmıyordur.Ama Ne hikmetse normal çalışmada çok ta hissettirmiyordu.
Tüm ustalar yapar çok vlbasit bir test 50 Tld!n fazlada vermeye değmez.
bende merak ettim.takipteyim.Çözünce lütfen yazın
tamam 7-8 bin ister ama sorun ne diyor.7-8 bini ne için verecekmişsin.
subap ve conta değişimleri yaklaşık2000 TL tutar.Ama anladığım kadarı ile silindir piston hepsini dağıtacak senin aracın.Görmeden bişey denmez ama bence subap değişimi yeterlidir diye düşünüyorum.Sen birkaç yere daha danış.Komple motor dağıtmak bence gerekli değil.Atmaca kılıklı kan emici o kadar çok usta diye geçinen yaratık varki.Tabi işini bilen ALLAH korkusu olan ustalara lafım yok.Önemliolan onları bulabilmek zaten
Haklısın hocam,Toyota ustası böyle diyince elim ayağım boşaldı.Subap conta değiştirmeyi düşünüyorum bende.