0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2012 model aracın boyasında pas olmaz dışardan pas akmış olabilir boya temizleyici ile giderin.Ya da önce servis görsün.Garanti devam ediyorsa tabi ki.
Ewt garantisi ocak 2015 e kadar devam ediyor ya aslinda bir iki yikamadir silerken elime birseyler geliordu dikkat etmedim kalici bir lekedir dedim bir ara yandaki insaattan cimento sicramis ruzgarin etkisiyle belki onlardir zamanla gecer dedim ama gecmeyince bugun dikkatlice baktigimda minik minik pas lekelerini farkettim tirnagimla cikior ama leke kalior
evet bende boyamasindan korkuyorum komik gelecek ama arabam daha 10 bin bile olmadi gecenlerde sofor koltugunun buyuk ihtimal surtunmeden dolayi renginin soldugunu farkettim musteri hizmetlerini aradim servise yonlendirdi bende 10 bin bakimla birlikte gistereyim dedim bakalim bu sefer sorun daha ciddi ne diyecekler o kadar da bakiyorum aracima iste kismet
Bende bilmiyorum sadece arastirmalarim sonucu arabama bu ay autoglym srp cila ve fusso wax alip yapmayi dusunmustum hem boyayi korusun hemde boya temiz kalsin ama pas lekeleri benim hayallerimi suya dusurdusimdi servise kaldi isimiz bakalim ne diyecek ve masraf ne cikaracaklar.diyelim ki onemli bisey degil ve servis halletti ben boya koruma yaptirmak istiyorum servisimi onerirsiniz yoksa sonax auto king vs mi