0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun, inşallah en güzel şekilde gönlünüze sinecek şekilde yaptırarark keyifle kullanmaya devam edersiniz.
Arkadaşlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. Şimdi ben aracımı servise bıraktım kaskodan onay bekliyoruz. Benim tahminime göre aracıma öyle ağır bir hasar yok motor çok kötü oldu evet ama herhangi bir elektrik sıkıntısı yada motorla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bu halde aracımın dolu hariç taş çatlasın 150-200 liralık masrafı çıkar diye düşünüyorum bu kadarcık masraf içinde kaskoyu bozmayayım diyorum hem kasko yaparsa sel hasarı diye tramere geçecek ve oda ilerde satmak istediğimde sıkıntı olarak bana yansıyacak. Bilmem yanlış mı düşünüyorum.Şu aşamada aracımı geri alabilir miyim bayiden ve oraya kadar giden çekicinin parasını ben mi karşılamak zorundayım yoksa onu kasko karşılıyor mu?
allah beterinden korusun. geçmiş olsun.
Selman Bey çok geçmiş olsun,yerinizde olsam yapıldıktan sonra o arabayı satardım. ne uğursuz bi arabaymış
Selman bey çok geçmiş olsun.
bende göz olmasın diye 3 harfliye binemiyorum (bmw) arabaya kurşun döktürün kurban kesin bişeyler yapın bence biran önce valla başınıza gelenleri okuyunca şaşırdım kaldım, Allah beterinden korusun, inşallah bundan sonra aracınıza huzurlu ve mutlu bi şekilde binersiniz