0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1500 Tl o iş için çok uygun fiyat, bilgin olsun Selman.İşi bilen bir ekip ise hiç kaçırma.
Bizim başımızdanda böyle bir durum geçti.Benim araç kapalı otoparktaydı bir iki tane bagaj kapağına denk geldi şükür ama komşularımın aracı baya hasar aldı.İstanbuldan bir ekip geldi ilk başlarda söylediğiniz rakamların altına inmediler.Daha sonra 600 700 civarına yaptılar sonuç gayet güzel.işi merak ettiğim için başlarında dururken sizinkine benzer duruma sahip biri geldi.Adama şöyle bir akıl verdiler siz kasko yaptırdıktan sonra Dolu yağan bir yer bulun ve o gün o saatte oradaydım şeklinde beyan verin dediler.Ne kadar etik bir durum bunu bilemem.Ürettikleri çözüm buydu.
Sağlık olsun abi, keşke tavana kaputa paspasları koysaydın hemen
Selman,Yaptıracagın yerin mutlaka referanslarını sor.Ucuza kaçıp yaptırdıgına pişman olan birçok kişi tanıyorum.Tavan döşemesi sökülmeden o iş olmaz dogru söylemişler, işi bilen birisinin sökmesindede sorun yok zaten.
Hasarın sakın kaskodan önce ki doludan kaynaklandığını söyleme. Yoksa kaskonu dahi iptal ederler. Biraz bekle yağmur yağsın kısmen bazı yerlere zararsızda olsa dolu düşsün öyle gidersin aracım da dolu hasarı oluştu diye. Yoksa söyledin tarihte meteroloji ye sorarlar o gün hava güzel raporu alırlar sıkıntı yaşarsın .
Yaptığınız yanlış ! Aklından kaskoyu dolandırmak geçen bir insana yol gösteriyorsunuz! Hırsızlığa ortak oluyorsunuz!Cebanı Allah iyi demez daha beterini yaşar!Dolandırmak gibi kaba bir kelime kullandım kusura bakayın , çünkü bu düpedüz hırsızlık ve dolandırıcılık olur.....Sizden çıkmazsa çoluğunuzdan çocugunuzdan çıkar sakın ha!!!!!!