0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir tanesi pır pır ediyor, röleden sıkıntı olsa 2 si birden pır pır ederdi herhalde. Kablosunda temassızlık olma ihtimali nedir?
Tekrar elektrikçiye gittim bir sorun yok dedi.
Sinyalde de sıkıntısı varsa muhtemelen o mevcutta bulunan arabanın eski sinyaline giden kabloya taktığımız soket kısmından dır yani ŞASE yi oradan alıyor ya onunla alakası vardır. O sokete odaklansın o zaman. Tabii lambanın kendisinde sıkıntı yoksa. Anlatabildim değil mi? SARI HALOJEN AMPUL ü söktüğümüz yeni gelen DRL lenin kablosunu taktığımız soket. ORadaki telleri ayarlasın, Sinyalde de sıkıntı varsa dediğim gibi şasesindendir.
Anladım abi. Bir sorayım ben ona. T20 soketten bahsediyorsun
Evet orası, yeni gelen DRL nin soketinde TELLER varya onlara baksın sağa sola çeksin kopukluk varmı baksın, karşı tarafa temas ettiğine iyi baksın. İnşallah ampulü sağlamdır.
Bunlarda google dan çevirip gönderiyorlar herhalde Benim anladığım 5 dolar ver nakliye için yenisini gönderelim, hong kong postla gönderi yapamıyormuş bu yüzden 5 dolar ilave ücret istiyor herhalde
Ya aynen abi. Bir de set değil sadece 1 lamba göndeririz gibi anlam çıkardım tekrar sordum şunu demişler. Hello,Dear.You can pay 5 dollars for shipping feed.And i will delivery the new one for you(one pcs led bulb)And I want you to send me the correct adress.Cause we can not afford to send the product by hongkong post air mail for you againHave a nice daysincerleyElisa
Evet eski mesaja ilave olarak dediğin gibi demişler, 5 dolara sadece tek bir ampul yollayacaklar. Senin ampul bozuk mu yahu cidden? iyice kontrol etmiş mi arkadaşın?
Yav arkadaş canım sıkıldı! Ne zamandır gündüz farlari yanıyor mu diye bakmiyirdum. Bu gün inip bi bakayım dedim.Ne göreyim biri normal beyaz yanarken diğer sinyal takılı kalmış gibi turuncu yanıyor sinyal verince turuncu yanıp sönüyor. Role ye falan hiç dokunmadım. Acaba ampul içindeki sinyal/gunduz/farı ayarlayan devre falan mı yandi ki? Havalar bozuk bir süre bakamam biri turuncu biri beyaz yanıyor. Offff
Talat seninkiler Cree Led'miydi?Cree led ise kısa sürede sorun yaratması ilginç.Garantilidir halen muhtemelen.Satıcıyla irtibata geçtinmi?
Teknoloji böyle bişey galiba. [emoji12]
Ahahaha bizim araçta tüm lambalari soksen araç zerre tepki vermez [emoji3] bunlar hep yalin üretim [emoji23]