0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen şöyle yanıyor
Geçmiş olsun Talat, üzüldüm ya. Maşallah benimkiler sağlam daha, inşallah bozulmaz
Sende bi arabadan inip kontrol et murat abi. Belki seninkilerde bozulmuş olabilir [emoji23] [emoji23] [emoji23]
İnmeme gerek yok öndeki arabadan kontrol ediyorum
@Talat Serkes (28471) bence kitin sigortasını da kontrol et.Bende de oldu,ampul şeklinde sigortasını değiştirince düzeldi.
Sinyal kısmı çalışıyor mu peki?Cam sigorta atsa komple drl ler yanmaz bu sanki bozulmuş Sen zaten öteki arkadaşın ledleri içinde mesaj atmıştın, adamlar demesin sonra sen gibi karşıdaki de Türkler diye Çinlinin garantisi meşhursa Türk'ün de TOKATI meşhurdur
Bu sette bir tane sigorta var, oda drl için kullanılan yani beyaz ampul için kullanılan kabloda bir yer var ek yeri gibi, onun içinde cam sigorta. Ampulün içindeki devreden olma ihtimali çok yüksek
Amerikan park sinyali gibi olmuş, daha güzel ya
Ampüller geldi direk bağladım, kontak açınca enerji gelen bir sigortaya. Gece nasıl oluyor bakıp ona göre röle bağlarım.
Talat hocam nedir son durum. Sistem halen duzgun calisiyor mu ?GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Talat, Mehmet abinin de uyarmasıyla farkettim böyle bir konuyu, laf drl leri açınca. Ben de led tüp şerit drl aldım. Aracımın alt kısmındaki boşluklara tam oturacak şekilde. Mehmet abi Talat'ın yaptığını da yap dedi. Fakat ben yaparsam böyle bir şeyi, led drl bağlantısını park ampulunden almak isterim. Park ampulunu açınca tüm drl ler yansın diye (led park ampulu, alt kısımdaki led tüp şerit ve sinyalli led drl). Böyle bir durumda acaba sinyaller çalışmaya devam eder mi, yani led drl olarak yanmıyorken de sinyal çalışabiliyor mu? Bir de park ampulunden alacağım bağlantı, park ampulu kablolarını ısıtır mı, eritir mi ya da sigortasını attırır mı?