0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tam olarak bu ses
Herkese keyifli forumlar diliyorum.2014 model otomatik corolla kullanıcısıyım.Göğüs tıkırtısı , kapı gıcırtısı ,kemer tokası sesi derken dün kullanım esnasında tuhaf bir sese daha şahit oldum.90-100 km hız ile giderken direksiyon yada sol ön kısımdan tuş sesi gibi ıslık sesi gibi garip bir ses farkettim.İşin tuhaf yanı direksiyonu hafifçe sağa oynattığımda kaybolup hafif sola oynattığımda duyulan bir ses? Bu durumla karşılaşan var mı ? Teşekkür ederim.
Herkese keyifli forumlar diliyorum.2014 model otomatik corolla kullanıcısıyım.Göğüs tıkırtısı , kapı gıcırtısı ,kemer tokası sesi
Sanırım bunların sonu gelmeyecek göstergeden ses geliyor,sağ kemer tokasından geliyor,ön yolcu hava yastığı torpido dalgalı dalgalı,şanzıman uğultusu,baltalardan gelen sesler,tıkırtılar gıcırtılar her sesi duymamaya çalıyoruz ama devamı gelecek gibi..
Samet hocam, şanzıman uğultusu nasıl bir ses? Sesin şanzumandan geldiğine emin misiniz?Mesaj Birleştirildi: Temmuz 04, 2015, 21:41:18Bugün ben Antalya/ Bakırcılar'a uğradım. Durumu anlattım. Onlar da bu konu ile ilgili bülten var dediler. Hemen 20 dakikada değiştirdiler ön balatalarımı.
Ne yapalım nasip kısmet çıkarsa göreceğiz ben fazla sese takılmıyorum artık benle mi ölecek sonuçta araba Kapı gergileri ses yapıyordu servise ses yapıyor dedim değiştirdiler.Yavaş yavaş değiştireceğiz sırayla