Gönderen Konu: Değişik bir ses ?  (Okunma sayısı 3511 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 504 kere teşekkür etti
  • 208 kere teşekkür edildi
Ynt: Değişik bir ses ?
« Yanıtla #20 : Temmuz 07, 2015, 13:01:15 »
Yok tık tık dan ziyade gırct gırct tarzında bi ses şuan düzeldi.Kapılar sökülüyor.Şuan sadece göstergeden bozuk yollara girdiğimde tıkırtı geliyor onuda saldım artık istediği kadar ses yapsın açıyorum müzik sesini tıkk yok :)
Anladım Samet bey. Bende gıcırt gıcırt diye ses yok ya da var ben oralı olmadığım için duymadım :) Bende açarken tık tık diye geliyor( kapı açılırken her  kademede çıkardığı ses) Ayrıca kapıların sökülmesi de sıkıntı ya :) Nerden baksan sakıncalıymış bu iş.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 07, 2015, 13:04:56
Samet bey, benim aracımda da gösterge çerçevesinden ses geliyordu. Gösterge çerçevesini izolasyon yaptılar ( yarım saat sürmedi) . Ses kesildi. Sadece sert asfaltta bazen arı vızırtısı gibi ses  yapıyor ( titreşim tarzı gibi) .Lastikleri de değiştirdim. Eskiye göre çok çok iyi şimdi.
" Less English, more bike."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 07, 2015, 13:01:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 18841
  • Model Yılı: '14
  • 57 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 07, 2015, 13:06:19 »
Herhangi bir sakınca olduğunu düşünmüyorum gözümün önünde yaptılar.Kaydı var kimse niye söktüler bu kapıyı diyemez.Yalnız ben göstergeden gelen ses için başvurduğumda sökülerek bakılıp ek olarak yalıtım yapılacaktı sökülüp takılmasına gönlüm el vermedi elletmedim :D Bazı durumlarda sakınca var diye düşünüyorum :D

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 07, 2015, 13:08:44
Tam olarak o sesi bende duyuyorum bazen oluyor bazen olmuyor muhtemel klipsin biri boşa çıktı yada bir parça titreşimden etkileniyor.
E160 1.6 Advance Multidrive S..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 504 kere teşekkür etti
  • 208 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 07, 2015, 13:09:54 »
Herhangi bir sakınca olduğunu düşünmüyorum gözümün önünde yaptılar.Kaydı var kimse niye söktüler bu kapıyı diyemez.Yalnız ben göstergeden gelen ses için başvurduğumda sökülerek bakılıp ek olarak yalıtım yapılacaktı sökülüp takılmasına gönlüm el vermedi elletmedim :D Bazı durumlarda sakınca var diye düşünüyorum :D
Hakılısınız. Ben zaten millet ne der diye düşündüğüm için değil. Bir yer yapılırken sökülen parçalar, takılırken eskisi gibi olmayabiliyor. teşekkür ederim paylaşımlarınız için
" Less English, more bike."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 18841
  • Model Yılı: '14
  • 57 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Temmuz 07, 2015, 13:26:52 »
Rica ederim biz büyük bir aileyiz sadece araç sorunlarımızla ilgili sohbet etmek değil amacımız.Sağlıcakla kalın.
E160 1.6 Advance Multidrive S..