0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ah ilke ah. Samsung androidten ne hayır gördün de gidip General Mobile aldın diye sormazlar mı insana. Ben de bir zaman ilk çıktığında 1.4 Ghz işlemcisi var diye Samsung Wonder kullandım ancak en fazla 6 ay sabredebildim. Telefonun Ram i ne kadar az sa telefonun kasması kitlenmesi o kadar çok oluyor. Telefonun işlemcisi güzel ancak kaç Ram? Şuan S4 kullanıyorum 2 GB Ram var ilk çıktığında aldım o bile zaman zaman beni deli ediyor. Radyo S4 de bile yok. İnternet tabanlı indirirsen var. Artık herşey internet üzerine endeksli. Oyun indiriyorsun internet bağlantın yokasa çalışmıyor. Google play uygulama indirirken hata veriyorsa güncellemelerini kaldır güncelleme görünmüyorsa güncelle yada sil tekrar yükle belki düzelir. Gerçi hata veren tüm programlar için bu yolu denemen gerekiyor Androit için.Batarya kaç mAh ? Samsung S4 2600 mAh ilk vakitler çok sağlıklı İnternet kullanımıyla akşamı yapıyordum ancak şimdi öğleden sonra bitmiş oluyor.İkinci tavsiyem almadıysan en kısa sürede kırılmaz cam filmi ve silikon şeffaf kılıf alman.
radyo muhteşem ülkemizin saçma sapan vergileri yüzünden gelmiyor birçok markada. Yurt dışı versiyonların bir çoğunda radyo vardır. huawei zte gm gibi markaların bir çoğunda radyo var. ancak custom romla açılması gerekiyor.
bence babalara en iyi telefon wp akıcıdır fazla ram istemez kasılmaz şarjı uzun gider. ucuzdur
İnceleme için teşekkürler İlke, bir haftadır baktığım bi telefondu. 2 yıl boyunca bütün güncellemeleri alacakmis sanırım. Görünüş olarak gayet güzel bi cihaz fiyatı da iyi sanırım . F/P ürünü gibi ,ama senin söylediğin sorunları bir çok yerde de okudum sanırım hepsi kronik .
Telefon Google ın Android one projesi kapsamında ülkemize özel olarak çıktı. Bu Sebeple İlke abi yurtdışından parça bulamaman normalYazılım ise tamamen google dan güncelleme alacak ve 36 ay google ın yazılım güvencesi altında. İşlemci Snapdragon 801 değil 410 64 bit 1.2 ghz bir işlemci ve Snapdragon Lg, Sony, Samsung dahil çoğu markaya işlemci satar (samsung artık kendi üreterek snapdragon a rakip olmaya başladı). Kamera lensi de samsung kökenliydi galiba.
Ben 3senedir android üzerine araştırma yapan biriyim arabalar ilgi alanım olsada daha büyük ilgi alanım teknolojidir,telefon o fiyata alınabilcek güzel telefonlardan bence 2gb ram o fiyata göre çok güzel bir samsung telefon o fiyata 1gb ram bulunduruyor ancak bence android kullanmak istenilipte yüksek paralar verilmek istemeyenler için çok doğru bir seçim olmuş cihaz bir fiyat/performans telefonu en büyük rakibi ise Asus Zenfone 5 olarak görüyorum ancak teknik özelliklere bakılınca 4g önde duruyor Kısaca:Doğru seçim
Her ne kadar Note 4 kullansamda (is geregi) Lg G2 32Gb hala fiyat performans kralı bence.S6, LG G4, veya S6 edge almayi dusunenlere (ozellikle bayan kullanici icin), ikinci el piyasasi onemsiz ise LG G Flex2 siddetle tavsiyemdir.
hocam neden doğru seçim olarak görmüyorsunuz o fiyata alınabilcek güzel bir fp canavarı bence
Evet g2 de gayet guzel bir telefon. Batarya olayı benim icin sıkıntılı idi ondan dolayi tercih sebebimde hic olmadi abi. Sağlamlık konusunda hala dusunceliyim. Birde garantisi telpa oldugu icin bir kez daha dusunduruyor.
Ben S3 kullanıyprum. Rehber 10 sn sonra açılıyor. En basit oyunlarda bile kasma oluyor. Ara ara donuyor. 3 senedir kullanıyorum. Bu telefonu kaça alırlar bilen var mı?
Son yorumlarım. Pederin söylediğine göre ara sıra kendi kendini yeniden başlatıyormuş telefon. 2 kez başına gelmiş. Telefonun şarj süresi çok iyi değilmiş. Hızlı tükeniyormuş.
Nedense hiç şaşırmadım. Tekrar başlatma bataryadan yada yazılımsal olabilir. İlke amca normal telefondan akıllı telefona geçiş yaptıysa şarjı çabuk bitiyor demesi çok normal.