0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
He birde sunuda soyleyim. Kamerada cekilen goruntuler ve videolar hafiza kartina kaydetme secenegi yok
Ayarlar depolama kısmında seçenek yok mu? Swap file dosyasına ayar yapılabilir, ah gençlik ahhhhhhh
Son yorumlarım. Pederin söylediğine göre ara sıra kendi kendini yeniden başlatıyormuş telefon. 2 kez başına gelmiş. Telefonun şarj süresi çok iyi değilmiş. Hızlı tükeniyormuş.
İlke bende gm +2 plus var aşırı ısınma prıblemi dışında hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Donma kasma kapanma çalışmama yüklediğim herhangi bir oyunu açmama yada kasılma şarj olayı dolu dolu 1 günü yoğun kullanımda bile çıkarabilmekte.Bu cihazların sanırım seri olarak sıkıntıları. bir tanede eşimde var gm 1 ilk çıktığı zaman almıştık o da gayet memnun. İlk defa bir sorun ile karşılaştık o da kronik soket arızası. Yaptırıp kullanmaya devam.Sanırım bu telefon olayı kullanıcıların beklentisi ve tercihlerinden ötürü hep farklı olaylara kayıyor He bu arada temiz bir note 2 bulursam benim ki ile takas edebilirim. İlk çıktığı günden beri almak isteyip te alamadığım tek cihaz
Note2 benim icin efsane abi. Ben sifir aldim gecen sene halen kullaniyorum. Suan hala sifirlari paralel ithalat garantili dogubankta var
Şöyle temiz kullanmış birinden 2.el olarak bile düşünebilirim. Kalem olayına hastayım o cihazda da
Ailemizde 4 tane GM Discovery var, son derece memnunuz, hiç bir sorun çıkartmıyor. Bu telefonun ondan iyi olduğunu düşünüyorum.
her android kullanıcısının yapması gereken bir işlem var bence cyonogenmod yüklemek