0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaç km oldu Yasin.Subaplardaki suç aslında kullanıcılarda. Gidişinde sıkıntı yok diye ayarsız kullanım ve subap kontrolü yaptırmama...Eğer subapların yandıysa çelik ile değiştireceksin ve ardından bu tür sorunlar yaşamayacaksın ama.
3 binde taktırdım abi şimdi 29140 oldu
Bu kadar kısa sürede zor, aracı çok zorlayarak mı kullanırsın? Bir süre de benzinde kullan bakalık. Bu arada bujileri de değiştirebilirsin 30bin e gelmiş. İyi bir ustanın tüm ayarları kontrol etmesi lazım kit ne araçta
Burda benden daha tecrubeli abilerimizde var lpg kullanan. Nasil oluyorda ben ve onlar cok daha uzun suredir lpg kullanipta(8 sene oldu 90000km yi gecti lpgde) bu tip arizalar yasanmazken sizlerde bu tip sikintilar var. Sahsi dusuncem baska ihtimallere bakin. Montajdaki iscilik ve araci kullanim şekli vs gibi.
Ben bendeki sorunun ayarın sadece rolantide yapılmasından kaynaklı olarak görüyorum ama diğer ihtimallerden de korkuyorum. Serviste mekanik formeni bi çalıştırıp baktı bişeyi yok dedi ancak içimde hep sıkıntı var ya sübap vs gibi bir durum çıkarsa diye.