0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başlığı görünce acaba nibk balatadan şikayeti mi var dedim kendi kendime ama alakası yokmuş. Aracı sahibinden mi aldınız yoksa galeriden mi? Bir ihtimal malum balata sesi şikayeti oluyordu oda kurtulmak için balatalari değiştirmiş olabilir.
Klasik balata sesinden dolayı belki eski sahibi servise gitmiş ve serviste çaktırmadan ötmeyen balata takmıştır hayra yor hayır çıksın
Benim arabanın da önleri mor renkli balata benden önce serviste değişmiş km si 40 bin sıkıntı yok orjinal balata onlar çünki ben satış müdürünün aracını aldım butun bakımları serviste yapılmış.
Şüpheli 1 den fazla durum var. İlk sahibi hiç değiştirmemiş.(Trafikten sorgulattınız mı şahıs gerçekten ilk sahibi mi) İkinci durum yetkili servis alenen belli olan bir parçayı kullanmaz. Balatalarda garantiden değişim olsa bile bu servis kayıtların da olması gerekmiyor mu ? Ayrıca ilk defa bu renk balata görüyorum o ayrı mevzu. Fren sisteminde ki bir arızada servis balatalar yan sanayi diyebilir.
Talat korkarak eline ne geçecek. Korkmana gerek yok, zaten garanti dışı bırakacak olsalar o mor balatalardan dolayı bırakırlardı herhalde. Şimdiye çoktan görmüşlerdir. Sıkıntı yapma abicim, hiç canını sıkma ne olacak km oynandıysa, elinden birşey gelecek mi?
@Talat Cirit (30815) istersen özel bir servise gidip disklere baktır. Aşırı aşınma var mı. Yada ne bileyim onlarda başka marka mı değil mi? Sonuçta balatayla beraber disklerin de normal aşınmaya maruz kalması gerekiyor.
Evet bu da aklımda zaten. Lastileri de o yüzden paylaştım zaten aşınma oranlari normal mi diye ? En iyisi dediginiz gibi servis yolu sanırım.