0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadalarda aşınma daha az olur Talat o normal. Araçtan zevk alıyorsan böyle şeyleri takmayacaksın kafana. Özel servise git baktır, için rahat etsin.Belki de aracın sana morardı, naptın kerataya
ankara özel dörtnal toyatada önlere bosch arkalara bu morlardan taktılar ara sıra ses olsa da fren şikayetim yok. aksine boschlar gibi tozu hiç olmuyor
Talat zaten balatanın kalitesinden ötürü sıkıntı yok. Araç orjinal 19000 de. İlk sahibi balataları hiç değişmedim demiş ve servistede değiştiğini gösteren kayıt yok. Gel gelelim balatalar orjinal değil. Bir yerde hata var ama nerde. Onu bulmaya çalışıyoruz.
hata nerde biliyor musun. hata sahibinde adam ne balata takıldığını ne olduğunu Araştırmaz biz gibi biner fgider. herkes bu forumdaki gibi araçtan anlayan kişiler değil. keyifle bin dert etme.
Adam belki delirmiştir ötmesinden ötmeyen balata almıştır. Ya da freni çok kullanmıştır bitirmiştir
Hocam özel servis dışında bakıma girmemiş diyosunuz özel servis değiştirmiştir toyota kendi balatasını takar çünkü bide lütfen bi değişik balata sizi aracınızdan soğutmasın biz ne yapalım 13senelik e12ye biniyoruz ama hiç bi zaman e12den soğumadım çünkü toyota sadece bir araçtan daha fazlası