Gönderen Konu: Arabayı sattım kapora aldım,duran arabaya gelip vurdular.  (Okunma sayısı 3822 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 116 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar şansmı, kadermi,kısmetmi bilmiyorum ,arabamı sattım,kapora aldım,aracıma park halindeyken ısuzu kamyon vurdu,alan kişi çok masraf olmamasına rağmen haklı olarak vazgeçti, :)araç park halindeyken kapalı kasa kamyonun arka kapısı açıkmış adamın haberi yok,sol arka taraftan bir vurdu bende içindeydim,aklım çıktı, dedim arka komple gitti,kamyon biraz ilerde durdu adamı boğuyordum esnaf elimden zor aldı,polis geçiyormuş tesadüf geldiler adam benden şikayetçi oldu bana vurdu diyor hem suçlu hem güçlü karakola gittik polisler araya girdi v.s v.s moralim çok bozuk allah tarafından mucize eseri kaportada bir şey yok resim ekleyemiyorum beceremiyorum şu an servise gidicem olanları sonra yazıcam.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '05
  • 186 kere teşekkür etti
  • 251 kere teşekkür edildi
Ynt: Arabayı sattım kapora aldım,duran arabaya gelip vurdular.
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2015, 14:46:18 »
hocam ilk olarak polise tutanak tutturcaktınız sonrasında siz şikayetçi olcaktınız hem aracın değer kaybını hemde aracı serviste yaptırma olanağınız olurdu sorununuz olmazdı şiddet uyguladıysanız haklı olduğunuz halde haksız duruma düşmüş oldunuz sanırım çok geçmiş olsun
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 04, 2015, 14:51:36 »
Yücel Bey geçmiş olsun. Umarım ciddi bir sorun yoktur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 04, 2015, 15:01:21 »
Geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun .Kaporta hasarı yoksa alıcı kişinin cayması da saçma olmuş tabi resimleri görmeden yorum yapmak yanlış olur ama hayırlısı demekten başka bir şey yok elbet başka birine satarsınız Toyota gibi malınız olsun satılır
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 04, 2015, 15:07:44 »
gecmiş olsun kaborta hasari yoksa ucuz atlatmişsiniz
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 04, 2015, 15:21:58 »
@Yucel Gezgin (31335) Geçmiş olsun, kötü şans mı diyelim. Aracı satmış iken başınıza gelmesine çok üzüldüm. O kamyonu aracınızın yanına çekip vurma pozisyonuna getirip foto çektirin. Daha sonra tutanak tutun %100 karşı taraf kusurlu çıkar kaskodan yaptırırsınız. Moralinizi bozmayın.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat TOYOTA'lıya güzel
  • Kilometre: 120
  • Model Yılı: '00
  • 78 kere teşekkür etti
  • 51 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 04, 2015, 15:51:37 »
Geçmiş olsun yücel bey.. Allah beterinden korusun...
1-1996 XEİ Corolla (150.000-190.000)
2-2005 1.6 Terra HB Corolla (100.000-135.000)
3-2000 1.6 Terra Corolla (120.000-Halen Kullanımda)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '14
  • 1 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 04, 2015, 15:58:07 »
Çok çok geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 04, 2015, 16:37:17 »
Abi çok geçmiş olsun. Kaskon varsa her türlü tutanaksız da yapılır. Aynı şekil abimin sıfır arabasına park halindeyken geçen kamyonetin açılan kasa kapağı çarpmıştı. Nasıl bir duygu olduğunu iyi bilirim.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 04, 2015, 17:52:29 »
Öncelikle başınıza gelen olaydan dolayı geçmiş olsun.

Ancak, anlattığınız şeyler biraz içimi bulandırdı açıkçası. Ne demek "adamı boğuyordum, esnaf elimden zor aldı". Yani esnaf elinizden almasaydı, adamı öldürecek miydiniz ? Bu mu kendinize yakıştırdığınız ve burada anlatmaktan imtina etmediğiniz?
Bizim insanlarımız neden bu kadar kolay şiddete yöneliyor anlamak mümkün değil. Bakın adı üstünde KAZA. İçinde kasıt unsuru taşımayan her şey kazadır. İhmal vardır veya yoktur tartışılır. mal canın yongasıdır evet, ama bir insan arabasına hasar verdi diye bir insana saldırır mı? Böylesine gözü döner mi ?

Daha geçen gün Bartın'da trafik kavgasında bir öğretmen öldü. Diğeri de hapse girdi. Kim ne kazandı ? Herkes şiddet peşinde, herkes hakkını kaba kuvvetle arama peşinde, insanlara yan baksan levyeyi kapıp dışarı fırlıyor. Nedir bu yaa ? İnsanlarla konuşup anlaşma olgunluğuna ne zaman haiz olacağız ?  Hep böyle cahil bir toplum olarak yaşayacağız?

Giden mal yerine konur, bozulan birşey tamir edilir..vs. Ancak kimsenin kimseye kaba kuvvet kullanmaya hakkı yoktur. Karşındaki kişinin de bir insan olduğunu, bir annenin evladı olduğunu, bir ailesi olduğunu, bir gururu olduğunu unutmayın. Öfkeyle kalkıp, telafisi mümkün olmayan işlere kalkışmayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Haziran 04, 2015, 18:17:43 »
Öncelikle başınıza gelen olaydan dolayı geçmiş olsun.

Ancak, anlattığınız şeyler biraz içimi bulandırdı açıkçası. Ne demek "adamı boğuyordum, esnaf elimden zor aldı". Yani esnaf elinizden almasaydı, adamı öldürecek miydiniz ? Bu mu kendinize yakıştırdığınız ve burada anlatmaktan imtina etmediğiniz?
Bizim insanlarımız neden bu kadar kolay şiddete yöneliyor anlamak mümkün değil. Bakın adı üstünde KAZA. İçinde kasıt unsuru taşımayan her şey kazadır. İhmal vardır veya yoktur tartışılır. mal canın yongasıdır evet, ama bir insan arabasına hasar verdi diye bir insana saldırır mı? Böylesine gözü döner mi ?

Daha geçen gün Bartın'da trafik kavgasında bir öğretmen öldü. Diğeri de hapse girdi. Kim ne kazandı ? Herkes şiddet peşinde, herkes hakkını kaba kuvvetle arama peşinde, insanlara yan baksan levyeyi kapıp dışarı fırlıyor. Nedir bu yaa ? İnsanlarla konuşup anlaşma olgunluğuna ne zaman haiz olacağız ?  Hep böyle cahil bir toplum olarak yaşayacağız?

Giden mal yerine konur, bozulan birşey tamir edilir..vs. Ancak kimsenin kimseye kaba kuvvet kullanmaya hakkı yoktur. Karşındaki kişinin de bir insan olduğunu, bir annenin evladı olduğunu, bir ailesi olduğunu, bir gururu olduğunu unutmayın. Öfkeyle kalkıp, telafisi mümkün olmayan işlere kalkışmayın.
Ender bey bu işler öyle uzaktan ahkam kesmekle olmuyor ,allah başına vermesin,biz beladan uzak duran insanlarız,ama bela kapımıza gelirse gereğini yaparız hem duran arabaya çarpıcan,ondan sonrada yanındakine güvenip havalara giricen,ŞEREFSİZ önce insan gelir bir geçmiş olsun der,ondan sonra ne gerekiyorsa yapılır,tutanakmı tutulucak v.s ender bey cahil toplum falan bir şeyler yazmışsın cahil falanda değilim allaha şükür ama bu ÇAKALLARA  kendimide ezdirmem insan gibi gelip abi kusura bakma kaza bu olur deseydi burnuda kırılmazdı ,iki kişi diye beni orada ezmeye çalıştılar,nerdeyse beni suçlu çıkaracaklardı,o anki psikolojim patlama yaptı,şiddet benimde tasvip etmediğim bir şey ama anlık öfkeyle insan çok daha kötü şeyler yapıyor,neyse allah kimseye vermesin.AMİN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 04, 2015, 18:20:22 »
Geçmiş olsun Yücel Bey.. İnşallah Hallolur işiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '20
  • 318 kere teşekkür etti
  • 118 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 04, 2015, 19:00:59 »
Geçmiş olsun,ancak her halukarda soğukkanlılığınızı yitirmeyin,aksi halde telafisi mümkün olmayan sonuçları ile karşılaşabilirsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 04, 2015, 19:11:57 »
Ender bey bu işler öyle uzaktan ahkam kesmekle olmuyor ,allah başına vermesin,biz beladan uzak duran insanlarız,ama bela kapımıza gelirse gereğini yaparız hem duran arabaya çarpıcan,ondan sonrada yanındakine güvenip havalara giricen,ŞEREFSİZ önce insan gelir bir geçmiş olsun der,ondan sonra ne gerekiyorsa yapılır,tutanakmı tutulucak v.s ender bey cahil toplum falan bir şeyler yazmışsın cahil falanda değilim allaha şükür ama bu ÇAKALLARA  kendimide ezdirmem insan gibi gelip abi kusura bakma kaza bu olur deseydi burnuda kırılmazdı ,iki kişi diye beni orada ezmeye çalıştılar,nerdeyse beni suçlu çıkaracaklardı,o anki psikolojim patlama yaptı,şiddet benimde tasvip etmediğim bir şey ama anlık öfkeyle insan çok daha kötü şeyler yapıyor,neyse allah kimseye vermesin.AMİN
Yaşadıklarını az çok tahmin edebiliyorum abi, geçmiş olsun.

Böyle çakallara çakallık yapmadan olmuyor maalesef. Bahsettiğin gibi çevre esnaftan da yüz bulup, seni suçlu çıkartmaya çalışıyorlar. Olay "Hadi hadi ikinizde de bir şey yok, büyütmeyin olayı" muhabbetine dönüyor.
Diş göstererek en iyisini yapmışsın, ezebileceklerini sanmasınlar.

Biz sokaktan caddeye çıkarken kafamızı 2-3 kere sağa sola çeviriyoruz "gelen giden var mı ?"diye, karşıdaki sağına soluna bakmadan çıkacak, benim gözüm gibi baktığım arabaya vuracak ve sakin olmamı bekleyecek. Ki senin araca park halindeyken çarpıyorlar.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '05
  • 447 kere teşekkür etti
  • 427 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 04, 2015, 19:15:15 »
Geçmiş olsun, bizede kepçe çarpmıştı ama böyle çakallık yapmaya kalkmadılar. Allah yardımcınız olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kilometre: 1000
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 04, 2015, 19:21:57 »
Geçmiş olsun, sıkmayın canınızı herşey düzelir.
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 04, 2015, 19:57:28 »
Geçmiş olsun insanın bazen çıldırası geliyor hakketten
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Haziran 04, 2015, 20:00:37 »
Arkadaşlar buradan geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim,allah razı olsun.arabayı servise götürdüm teslim ettim dosya açtılar exper gelip bakıcak dediler,fotoya gerek yok dediler,aracı bıraktım işyerime geldim ama şimdi kıllandım :)servisteki arkadaş dediki abi suç sende olsa bile senede 1 kere cam,ayna ,stop lambası farv.s bir şeyler daha dedi unuttum toyota kasko karşılıyor dedi hasarsızlık devam ediyor dedi,bende tamam dedim ,aracı bıraktım. Arabayı satıyordum bazı arkadaşlar bilir akşam merterden emekli bir öğretmen abimiz aradı neyse geldi baktı anlaştık 1000tl kapora verdi.yarında (bugün) notere gideriz dedi kısmet.Gelelim kaza anına  :)sabah evden çıktım börek alıcaktım kahvaltı için ;)börekçinin önüne yanaştım sanki hissettim biraz sonra olacakları sıfır yanaştım kaldırıma ,kapıyı açtım tam inicem aynadan arkayı kesiyodum bir baktım bir kamyonet arka kapısı açık,arabaya bir vurdu bir ses çıktı dedimki arabanın sol taraf gitti (mal canın yongasıymış) bu arada kapıyı kapatmışım allah tarafından,aşağı indim kamyonun arkasından gelen araçlar meğer buna korna çalıyorlarmış,kapın açık diye,bunlar açmışlar müziği son ses duymuyorlar esnaf söyledi,bunlar geldi 2 tane ÇAKAL tiplerinden anladım insan evladı olsa gelir abi geçmiş olsun der neyse gereken yapılır sanki cebindenmi para çıkarıp vericen,trafik sigortam ödüyecek diyeceksin,sonra rapor yazıcaz herkes kendi yoluna ,ama bunlar bitirim ayakları bişey yokmuş ya dedi şöför olanÇAKAL bende daldım.Polis geçiyormuş oradan şansa ,geldiler ÇAKAL benden şikayetçi oldu onu rapor almak için sağlık ocağınamı ,hastaneyemi neyse götürdüler öteki ÇAKALkayıp karakola gittik polisler bana dediki ÇAKALIN burnu kırılmış ama gbtsi bozuk çıktı sen ne iş yapıyorsun falan ,bende esnafım dedim aradan biraz zaman geçti getirdiler ÇAKALI şikayetçiyim ben diyor :) neyse babası geldi adam çok efendi ne zaraın varsa ben vericem dedi ,sigortan varmı amca dedim o öder  orada rapor tuttuk :) adam ben bıktım oğlum bu ÇAKALDAN dedi polis sen git dedi o biraz zor çıkar içerden dediler,işte böyle bu tip ÇAKLLAR önce adamı ezmeye çalışır ,alttan alırsan üstüne çıkarlar buradan  kötü örnek olduysam özür dilerim,yazımı silebilirsiniz gücenmem ama bu ÇAKALLAR bunu haketti.saygılar arakadaşlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 04, 2015, 20:08:36 »
Yücel abi çok geçmiş olsun sana sonuna kadar katılıyorum.
Sen o kadar dikkat edecen, sonra dikkatsiz biri aracına zarar verecek bir de üstüne haklı çıkmaya çalışacak.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 04, 2015, 20:20:43 »
Kişinin başına gelmeden laf söylemesi kolaydır.Vakti zamanında arabamı geçirdiğim kazadan sonra yaptırmıştım.Güzel de olmuştu.Bir uzun yol yolculuğunun sonuna doğru varış yerine yaklaşırken yanlış bir sokağa girdim geri geri gelirken küt bir ses bir fırın arabası bizim araca yaslandı.Yalan,dolan her şey var adamlarda.Ehliyeti yok.Arabama baktım.Bir şey yok.Onun kapı çökmüş.Polis falan çağırayım dedim.Gözüm yemedi.Yol yorgunluğu var,hanım,çocuklar var.Hedefe ulaşmadık.Hava kararıyor.Bekle bekle dur olacak.Neyse fırıncılar telefon açtılar.Arkadaş ekipleri geldi.10 kişiden fazla oldular.Her pislik olan tipler.Tek olsam neyse de aileyle el kol bağlı oluyor.Hafif ağız dalaşı başladı.Vazgeçtim aile var.Tamam dedim.Benim tamirciye götürdüm ekibi yapın kapısını dedim.Pislikten uzaklaştım.Yani ana baba evladı demekle olmuyor.İt kopuk çok Allah denk getirmesin.Yücel Bey,geçmiş olsun.