0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
size söylediklerinin aynısını banda söylediler motor arıza ışığı yanıyor mu ? yok dedim tamam o zaman ayara gerek yok dedi bende ustadır diye döndüm gittim .. bu quattro garaj yola çıkıp ayar yapıyor mu ?
Mutlu'cum Ramazan'cım bu işler varya o kadar saçam sapan ki.....PRİNS miş BRC miş LOVATO muş amış B miş hepsi mal satma derdinde olan firmalar. Ben son notumu verdim. Yahu arkadaş , bir işin standartı olur değil mi?Atıyorum Toyota Avensis arabamı geldi açarsın bakarsın databaseine neresinden ne delinir ne geçirilir kaçlık tank olur vs vs , yazılımda DEFAULT ayarın olur anca MAP Harita denen yerden usta yol testi yapar ve düzeltir. Ama bana bu şekilde KURUMSAL bir firma gösterin arkadaşlar, hepsi USTALARIN insafına bırakmışlar, USTA denen adamda zaten seni kafalayana kadar dibinde sonra hadi ÇOCUKLAR takın denip ortalıktan kayboluyorlar. KARDEŞİM STANDART yok, ondan sonra burada yok ustalık önemli bilmem ne önemli. sadece işi tek marka olan USTA var mı? Varsa ona gidin derim başkada birşey demem.Mesaj Birleştirildi: Haziran 05, 2015, 15:59:14Ramazan,Lovato taktırdığım yer PRİNS te takıyor onunda bayisi, adamın dediği bana PRİNS sadece yolda ayarlanır. Başkada ayarlanmaz dedi. İtalyanlarda gerek yok falan dedi. Anlayacağın bak dediğim gibi STANDART falan yok, hepsi USTALARIN yetkili bayii dediklerinin insafına bırakmış durumda. Malları satılsın yeter
Ayara gerek yok demeleri kadar saçma bir şey yok. Aracımın gidişi iyiydi vs ama elm327 ve torque ile kontrol ettiğimde stft %10 dan aşağıda değildi, ltft ise almış başını gitmiş %14 lerdeydi.
mutlu selamlar. torque ile cepten bağlandığımızda hangi ekrandan görebiliyoruz ve raferans değerleri ne olmalı?
Yahu adam olsalar zaten (firmalar için diyorum Türkiye Distribütörleri ) her bayisine eğitim verir, kafasına göre adam çalıştırmaz, ve standartları koyar. KArdeşim benim malımı satacaksan bu şekilde yapmalısın demeli, ve yapmadığı zamanda yaptırımda bulunmalı. Sizce bunu yapacak firma varmı? Bence yok, neden çünkü malı satılmaz. Şimdi delikleri del depoyu tak, yazılımı yükle yolla gitsin. Mesela ben hayatımda LPG kullanmış adam değilim , adam bana sorsa sıkıntı varmı, yok derim, neden çünkü bastımmı gidiyor. AMa peki MOTORUN hangi parçasına zarar veriyor arabanın neresinde bir hasar bırakıyor haberim yok. Ver gazı çalışsın hepsi çalışır. Ulen varya çok sinirim bozuk bu adamlara