0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Her ne kadar güzel olmuşsa da, her ne kadar düşüncelerimi anlatmaktan zorlansamda, anlatmaya çalışacagım.Ülkemiz gibi çok milleti, çok görüşlü yerlerde bu tür görsellerden her zaman kaçınmaya çalışırım.Bu arkadaşımızın arabasındaki imza da olabilir.Tuttugum takımın adıda olabilir.Bir siyasi parti de olabilir.........Karşı görüşlü bir kişinin, ifade yetenegi gelişmemiş ise bunun yerine kaba kuvvete baş vurabiliyor.Bir bakmışsınız cam tavan kırık içeride bir saksı duruyor.Kesin olur mu?Bilmiyorum.Ama bu risk var mı?Evet var.O zaman ne kendi başımı, ne de bu ifade yeteneginden mahrum kalmış insanın başını belaya sokmak istemem.Ama dedigim gibi, bu tamamen benim görüşüm.Umarım ki bu olaydada yanılan ben olurum.
Yucel abi,hocam kimse burda birinin kalbini isteyerek kirmaz ters seylerden kasit goruslerdir sonucta abimiz boyle bir uygulama yapmis bizle paylasmis kotumu olmus hayir ben begendim ancak sadece oranin benim gozumde biraz abartili olcagini belirttim diger abilerimde kendi goruslerini belirttiler bilerek isteyerek ters bir seyler yazilmasi soz konusu olmamali forumdayiz sonucta herkesin gorusunu ozgurce ifade edebilcegi bir yer burasiGT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi