Gönderen Konu: Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemalin imzasını onur ve gururla taşıyacağım  (Okunma sayısı 2461 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
Her ne kadar güzel olmuşsa da, her ne kadar düşüncelerimi anlatmaktan zorlansamda, anlatmaya çalışacagım.

Ülkemiz gibi çok milleti, çok görüşlü yerlerde bu tür görsellerden her zaman kaçınmaya çalışırım.

Bu arkadaşımızın arabasındaki imza da olabilir.
Tuttugum takımın adıda olabilir.
Bir siyasi parti de olabilir.
........

Karşı görüşlü bir kişinin, ifade yetenegi gelişmemiş ise bunun yerine kaba kuvvete baş vurabiliyor.
Bir bakmışsınız cam tavan kırık içeride bir saksı duruyor.

Kesin olur mu?
Bilmiyorum.

Ama bu risk var mı?
Evet var.

O zaman ne kendi başımı, ne de bu ifade yeteneginden mahrum kalmış insanın başını belaya sokmak istemem.

Ama dedigim gibi, bu tamamen benim görüşüm.
Umarım ki bu olaydada yanılan ben olurum.

Noktasına virgülüne kadar baştan sona katılıyorum.. Ufak bir ekleme; benim de Ata'ma sevgim saygım sonsuz ancak  arabanın kaputuna imza çıkartması yapıştırmaya bir anlam veremiyorum..Gereksiz buluyorum..

Not: Her ne kadar gereksiz bulsam da görsel olarak güzel olmuş.. :D
2017 C-HR Hybrid Diamond

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Herkes sevgisini bi şekilde anlatiyor, paylaşıyor. Saygı duyuyorum/z. Herşeyin abartılı olanindan her zaman uzak durdum yanlış anlaşılmak istemiyorum. Gerek Dinimiz gerek Atatürkçü Düşünce olsun bence mutevazi ve herkesin içinde yaşayacağı olgulardir. Bunlarin her ne şekilde olursa olsun aşırı dışarı vurumunun ben gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Ne olmuş kardeşim adam yazmış,küfürmü yazmış,sanki niye böyle ters şeyler yazıyosunuz,atatürk hepimizin sevdiği,saydığı bir lider,gerek yok böyle aksi şeyler yazmaya ..yazmış buradada paylaşmış,ayıp böyle ters şeyler yazmayın...
yucel abi bizde biliyoruz kufur yazmadigini. kufur yazsaydi verilen tepkiler daha farkli olurdu. Ben yakistiramadim cam tavana kocaman ataturk imzasi bence olmamis. Daha kucuk boyutlarda baska kisimda olsa daha hos dururdu. Ama zevk meselesi saygi duyarım.  arakadas aracina bi uygulama yapmis  paylasmis saygi sevgi cercevesinde yorumlara acik . Begenmedigimiz uygulamaya yalandan begendik mi diyelim?
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '13
  • 5 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
Tekrar her keze merhaba.
Öncelikle beğenen ve beğenmeyen her keze teşekkür ederim.
Yazılanları tek tek okudum görüş, düşünce ve fikirlerinize saygı duyuyorum
Başımdan geçen bazı olayları sizlerle paylaşayım üzerinde Atatürk imzası var aracına zara verebilirler konusu na gelince tabi bu kasıtlı olabilecek bir durum ama imza yokken bazı kazalar yaşadım benim aracım 2013 model aracı 7. ayda aldım 3 ay sonra araç otoparkta iken acemi bir bayan sürücü resmen aracımın üzerine çıktı ön tampon ve sol çamurluğu değiştirmek zorunda bıraktı canımız sağolsun dedik  kaskodan yaptırdık aradan daha 4 ay sonra bu sefer yağmurlu bir günde bina altında park halindeyken bacadan bir parça düştü üstelik ben ve iki arkadaşım araç içindeyken cam tavan kırıldı bu parça en az 30 kilo ve 8. kattan düştüğünü hesap edin yani olacak olduktan sonra adak ta kesseniz kanda akıtsanız nafile neyse verecek sadakamız varmış bize bir şey olmadı cana gelecek mala gelsin dedik kaskodan değişti şunu diyeceğim dünya malı dünyada kalır üzerine Sevdiğim saygı duyduğum bir insanın imzasını fotoğrafını yada ondan herhangi bir şeyi yaptırmak ban onur verir mutlu eder eğer bu imza için aracıma zara verecek kişiler varsa buyursun araç dışarıda duruyor hiç umurumda değil ben bu şekilde mutluyum en azından vücuduma yada arabamda sağıma soluma anlamsız yazı yada dövme yatırmadım. gelelim cam tavana yaptırılır mı neden  cam tavan aldın yazısına eğer aracı alırken satan kişi cam tavan İzmir ve İzmir gibi sıcak bölgelerde cam tavan altındaki perdeyi açınca beynine güneş geçer diyerek uyarsaydı zaten cam tavan almazdım alttaki perde güneşli günlerde açık olunca iki kat klima çalıştırmak zorunda kalıyorum sıcaktan durulmuyor neyse uzun lafın kısası bazıları aracına garip garip modifiyeler, yazılar, şekiller yapıp burada paylaşıyor ve ben hiç birine beğenmedim olmamış şöyle olsa daha iyi olurdu yorumun yapmıyorum çünkü yapan kişi o şekilde beğendiyse bana yorum yapmak değil eline sağlık demek düşer en azında emeğine saygı duyarım. beğenmediysen bile yorum yapma ben burada paylaşmak la anket düzenleme dim kaç kişi beğenecek kaç kişi beğenmeyecek diye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
beğenmediysen yorum yapma kısmına katılamıyorum. o zaman niye paylaştınız ? sadece alkışı görmek için mi ? burada kimse sizi kıracak şekilde yorum yapmaz. beğenilmemesini hazmedemeyecekseniz paylaşım da yapmayacaksınız. forumda paylaşım yapmanın genel amacı da fikir alışverişini sağlamaktır. bunları göze alamıyorsanız profil resmi yapıp çekilebilirsiniz, kimse yorum yapamaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Gitti 1.4 Auris geldi 1.33 Corolla
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '12
  • 8 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
+1 Hakan Aydın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 116 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
yucel abi bizde biliyoruz kufur yazmadigini. kufur yazsaydi verilen tepkiler daha farkli olurdu. Ben yakistiramadim cam tavana kocaman ataturk imzasi bence olmamis. Daha kucuk boyutlarda baska kisimda olsa daha hos dururdu. Ama zevk meselesi saygi duyarım.  arakadas aracina bi uygulama yapmis  paylasmis saygi sevgi cercevesinde yorumlara acik . Begenmedigimiz uygulamaya yalandan begendik mi diyelim?
Eyüp bey arkadaşın  atamızın imzasını koyacak kadar cesareti var,sırf bu cesaretinden dolayı bile güzel denilebilir.Evet biraz show yapmış ama yinede güzel,işin içinde atam olunca herşey güzel.. ;)