0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Her ne kadar güzel olmuşsa da, her ne kadar düşüncelerimi anlatmaktan zorlansamda, anlatmaya çalışacagım.Ülkemiz gibi çok milleti, çok görüşlü yerlerde bu tür görsellerden her zaman kaçınmaya çalışırım.Bu arkadaşımızın arabasındaki imza da olabilir.Tuttugum takımın adıda olabilir.Bir siyasi parti de olabilir.........Karşı görüşlü bir kişinin, ifade yetenegi gelişmemiş ise bunun yerine kaba kuvvete baş vurabiliyor.Bir bakmışsınız cam tavan kırık içeride bir saksı duruyor.Kesin olur mu?Bilmiyorum.Ama bu risk var mı?Evet var.O zaman ne kendi başımı, ne de bu ifade yeteneginden mahrum kalmış insanın başını belaya sokmak istemem.Ama dedigim gibi, bu tamamen benim görüşüm.Umarım ki bu olaydada yanılan ben olurum.
Ne olmuş kardeşim adam yazmış,küfürmü yazmış,sanki niye böyle ters şeyler yazıyosunuz,atatürk hepimizin sevdiği,saydığı bir lider,gerek yok böyle aksi şeyler yazmaya ..yazmış buradada paylaşmış,ayıp böyle ters şeyler yazmayın...
yucel abi bizde biliyoruz kufur yazmadigini. kufur yazsaydi verilen tepkiler daha farkli olurdu. Ben yakistiramadim cam tavana kocaman ataturk imzasi bence olmamis. Daha kucuk boyutlarda baska kisimda olsa daha hos dururdu. Ama zevk meselesi saygi duyarım. arakadas aracina bi uygulama yapmis paylasmis saygi sevgi cercevesinde yorumlara acik . Begenmedigimiz uygulamaya yalandan begendik mi diyelim?