0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mersin-Antalya yolu yukarıdaki yollarla mukayese edilemez.Trtde zor yollar adlı belgeselde ülkemizin harbiden zor yolları olduğunu izledim.Karadeniz ve Akdeniz bölgemizin yaylaları.
Yok kardeşim resimdeki yollardan ne geçerim nede giderim.
Çıkış bir şekilde halledilir de inişi nasıl olur acaba? [emoji4]
Şimdi aklıma geldi, Kuşyuvası geçidi de efsanedir. Hiç geçemedim ama videoları bile korkmaya yeter. [emoji4] benim köyüm de kuşyuvası yolu üzerin de artık o yol a da tünel yapılıyor
Enes ne çıkarım, ne inerim akıllı adam oraya gitmez kardeşim.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 03, 2015, 16:21:50Şimdi aklıma geldi, Kuşyuvası geçidi de efsanedir. Hiç geçemedim ama videoları bile korkmaya yeter. [emoji4] benim köyüm de kuşyuvası yolu üzerin de artık o yol a da tünel yapılıyorManzarası harika bir yerdi. Umarım eski yol bir şekilde muhafaza edilir.
kırmızı cızgılı otobuslerın oldugu resım fotosoplu
Benim konum. [emoji4] Türkiye'de meşhur Mersin-Antalya yolu var. Geçmek hiç nasip olmadı ama çok merak ediyorum. Bizzat geçtiğim yollardan örnek verecek olursam, Tirebolu-Gümüşhane arası tehlikeli sayılır. Bir tarafta dağ, diğer tarafta baraj var, ayriyeten heyelan tehlikesi de var. Samsun-Sinop arası da oldukça yokuşluydu, ama en son oralara tüneller yapılıyordu, muhtemelen şimdi eski halinden eser yoktur, bir de tarih olan meşhur Bolaman virajları var. [emoji4]Edit: Sondan ikinci fotoğraftaki yolu gözüm bir yerden ısırıyor. Stelvio geçidi mi yoksa?
Samsun - Sinop arası harika şimdi. Nerdeyse komplesi geliş gidiş. süper oldu. Eskiden de bir kısmı virajlıydı.