0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
El atıyorum mevcut aracınız profilinizdeki ise satmayın.Daha yeni yazık günah.Varsın 1.33 olsun.Mesaj Birleştirildi: Haziran 01, 2015, 19:22:49Ayrıca el atın diye kışın Erzurum'da kayan araç şoförleri seslenir.
manuel golf alın, rahat edin. aynı sınıfta sınıf atlarsınız.
Aracınızı neden sattığınızı öğrenirsek tavsiye daha kolay olur galiba.Ayrıca yeni aracı yılda kaç km ve kaç yıl süre ile kullanmayı planliyorsunuz?
Dizel Corolla alın.Hem az yakın hem de tüple falan uğraşmayın.(Konuya farklı el attım)
çok uzun süre dur kalk trafiğinde kalmıyosanız ve vites konusunda acemi değilseniz bence manuel alın ben manuel araba kullanırken daha çok zevk alıyorum(şahsi görüş) ama 1 2 saat dur kalk trafiğinde kaldığınız zaman gerçekten sıkıntı olabiliyor.Motor konusunda ise yılda 15.000 km falan yapmıyosanız dizelin pek bi anlamı yok atmosverik lpg ile uyumlu bi arabada işinizi çok güzel görür.Anladığım kadarıyla biraz genişce bi araba istiyosunuz bence 2. el avensis alabilirsiniz donanım olarak yüksek ve üst sınıf bi araca binmiş olursunuz.Onun yanında Jettada düşünülebilir güzell bi sedan araç vw kalitesini hissediyorsunuz golfden pek farkı yok golfün sedanı gibi
Uğur bey teşekkürler,yukarıda yazmayı unuttum araç sıfır olacak,wv de peşin parayla malesef araç alamıyorsunuz 3 ay sonraya gün veriyorlar teşekkürler.
3 ay deselerde en geç 1 ayda araç ülkemize geliyor ve teslimata hazır oluyor VW de peşin paraya alınıyor ki, çantaya koyun paranızı aracınızı teslim alırken masaya taaak diye koyun Astra 1.6 dizel 136 HP motor ile efsane bir makine olmuş, Renault a bakmayın bile. Ama Golf düşünün derim, mevzu makyaj olmamalı