Gönderen Konu: Bir el atın arkadaşlar....  (Okunma sayısı 4376 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 116 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
Ynt: Bir el atın arkadaşlar....
« Yanıtla #40 : Haziran 01, 2015, 22:16:33 »
Onu bile yapamayacak kadar teknoloji özürlüyüm :D çocuğa bir sorayımda göstersin bana :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 01, 2015, 22:16:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 02, 2015, 00:38:21 »
Mazda 3   1.5 skyactive. Araştırmadan sakin araba almayin.  Her konuda lider. Ferrariden sonra 14:1  sikistirma orani yakalayan nadir motorlardan. Hem otomatigi hem manueli kesinlikle inceleyin. LPG gerek duymayacaginiz tüketim değerleri var. Sorunsuzlukta lider bir marka.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 02, 2015, 08:47:13 »
 Bu tartışma biter mi!?
 Yollara bakınca; Corolla da, Auris de, Jetta da, Golf de, Megane da, Focus da, Astra da çok sayıda var. Her birinin artısı ve eksisi var birbirine göre. Auris daha sportif, Corolla daha geniş. Focus, Jetta daha yeni, Megane daha ekonomik. Hepsinin dizeli hemen hemen aynı performansta. Donanımları ve detayları ise; bırakın birbiri ile karşılaştırmayı, aynı modelin farklı üretimleri arası bile bir sürü fark var.
 İkinci elde hepsi hızlı bir piyasaya sahiptir, özellikle dizelleri daha da fazla. Bu arada servis hizmetlerini de karşılaştırmak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 02, 2015, 10:08:06 »
Octavia'da oldukça iyi bir tercih olabilir. 1.2 TSI'nin hem vergi avantajı var hem de yakıt tasarrufu. 1.2 motordan 110bg üretebiliyor. Bu motorun bir iyi yanı da 1500 devirden itibaren elinizin altında 175nm torku hazır olarak bulundurmakta. Gaz tepkimeleri normal bir sürücüyü şaşırtabilir. Octavia iç mekan olarak da oldukça geniş, görünüm olarak da hoş. Ancak sıra bekleme olayı bunda da olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Haziran 02, 2015, 10:49:44 »
çok kararlıysanız yeni astra'yı bekleyin. hem bütçenizi sarsmaz, sıra beklemezsiniz, metalik renk farkı vermezsiniz, auris'ten sonra sınıf atlarsınız, yeni model aracınız olur, belki de çoğu araçta olmayan birkaç donanımınız olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Haziran 02, 2015, 14:34:00 »
Bu tartışma biter mi!?
 Yollara bakınca; Corolla da, Auris de, Jetta da, Golf de, Megane da, Focus da, Astra da çok sayıda var. Her birinin artısı ve eksisi var birbirine göre. Auris daha sportif, Corolla daha geniş. Focus, Jetta daha yeni, Megane daha ekonomik. Hepsinin dizeli hemen hemen aynı performansta. Donanımları ve detayları ise; bırakın birbiri ile karşılaştırmayı, aynı modelin farklı üretimleri arası bile bir sürü fark var.
 İkinci elde hepsi hızlı bir piyasaya sahiptir, özellikle dizelleri daha da fazla. Bu arada servis hizmetlerini de karşılaştırmak lazım.
Hakan bey tartışmaya gerek yok ;)benim derdim tavsiye ,2. el araçtan anlamam bu yüzden sıfır alıyorum araçları,sıfır alınca dertler bitiyormu?hayır benim gibi anlamadan alırsan bitmiyor :) bende forumda bu konu hakkında benden daha deneyimli arkadaşlardan fikir alıyorum,hem muhabbet oluyor hemde bir şeyler öğreniyorum :)şu ana kadar öğrendiklerim :D 1. Kesinlikle dizel 1.6 alıcam :lol:saygılar.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 02, 2015, 14:36:06
çok kararlıysanız yeni astra'yı bekleyin. hem bütçenizi sarsmaz, sıra beklemezsiniz, metalik renk farkı vermezsiniz, auris'ten sonra sınıf atlarsınız, yeni model aracınız olur, belki de çoğu araçta olmayan birkaç donanımınız olabilir.
Hakan bey astra özellikle yeni çıkacak olan kasası beni benden aldı :D ama 2016 da piyasaya çıkacakmış,o kadar bekleyemem çok teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Haziran 02, 2015, 15:13:00 »
1.6 lt dizel araç bütçeniz dahilinde ancak leon alabilirsiniz. bir de i30'un giriş donanımı olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: '14
  • 129 kere teşekkür etti
  • 40 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Haziran 02, 2015, 15:25:59 »
şu ana kadar öğrendiklerim :D 1. Kesinlikle dizel 1.6 alıcam :lol:saygılar.
teşekkürler.
[/quote]

Yücel Bey paranız varsa dizel, yoksa tsı motor.
2014 1.6 Auris Touch

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Haziran 02, 2015, 15:30:24 »
Yücel bey merhaba...
Aracınızı değiştirmenizi gerektirecek sorunu gercekten çok merak ettim.
Herkesin görüşü ve beklentileri çok farklıdır muhakkak ama sizi üzen nedenin baskasını üzeceğini yerecegini hiç sanmıyorum.
Arkadaslarımız zaten size yeterince yardımcı olmuşlar olmaya da devam ediyor.Benim onerebilecegim hiç bir şey kalmamış.
Bu arada kuzenime araba bakarken 1,6 dizel çok çok temiz Volvo V40'lar vardı Hem de dusuk km'de.İkinci el arabadan anlamam demişsiniz gercekten çok temiz sıfırından farkı sadece km'si olanlar var.Onlardan da bakabilirsiniz.
Mesela Otomobil konusunda fazla bilgisi olmayan bir kuzenime şimdi Mepa Peugeot'ya gidip 2008 bakacağım.
58 bin liraya Active donanımlısını bulmuş 30 bin km'de.Ben 58.500'e 14 bin km'de buldum Allure donanım jantlı falan gibi gibi...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Haziran 02, 2015, 15:42:27 »
1.6 lt dizel araç bütçeniz dahilinde ancak leon alabilirsiniz. bir de i30'un giriş donanımı olabilir.
Leon ve hyundai düşünmüyorum teşekkürler,passat 1.4tsi midline üzerinde duruyorum ama sıra var ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 281 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Haziran 02, 2015, 15:47:51 »
Leon ve hyundai düşünmüyorum teşekkürler,passat 1.4tsi midline üzerinde duruyorum ama sıra var ;)

1.4 TSI Passat'ı yakıt yönünde iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Haziran 02, 2015, 15:48:29 »

Yücel abi vw passat güncel donanım isimleri  trendline , confortline , highline. Midlineplus Golf için sunulan donanım paketi. Yada bendeki bilgide yanlış olabilir  :islik:
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Haziran 02, 2015, 15:50:25 »
1.4 TSI Passat'ı yakıt yönünde iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Çokmu yakar diyorsunuz mustafa bey?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Haziran 02, 2015, 15:53:26 »
passat 1.4tsi midline üzerinde duruyorum ama sıra var ;)
Bulabilirseniz hemen alın Yücel bey :D tam bir ay boyunca gitmediğim sormadığım bayii kalmadı.Jetta kesinlikle yok ilk teslimat Ağustos ayı (Mayıs ayı başında yaşadıklarım) o da yeterli araç gelirse,Passat tek tük var olanda Led farlı ambiyans aydınlatmalı Comfort paket 1,6 TDI 124 bin lira.Hadi bunlar olmadı bari golf bakayım dedim hemen teslim sadece iki tane buldum biri GTI iki kapılı model fiyatı uçuk vaziyette digerini anlatmaya bile gerek yok...
Madem Vw olmadı bari Corolla bakalım dedik hiç bir bayi de Corolla Advance,Perimium yok olan da liste fiyatından 10 lira bile indirim yapmıyorlar.
Uzun bir arastirma sonucu sadece Volvo'da hemen teslim (bir hafta icinde) V40 Advance bulabildim ama Passat'ı satamadım hala >:(
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Haziran 02, 2015, 15:58:14 »

Abi 1.4 tsı 125 bg manuel Fabrika test verileri
Şehir İçi : 6.9 lt
Şehir Dışı : 4.6 lt

Evvelki tecrübelerine göre arabanı kullandığın güzergaha göre az çok ne yakacağının kararını verirsin abi. Işıklarda stop ediyor araç zaten oradan az biraz tasarrufu var.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 281 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Haziran 02, 2015, 16:32:25 »

Bu kişiden kişiye göre değişmek ile beraber biraz fazla yaktığı bilgisini bir tanıdığımdan aldım. Bu yüzden kendi passat'ını satıp sıfır km dizel superb aldılar. Ancak belirttiğim gibi çok ya da az yaktırmak hele hele de tsi motorlarda şayet motorda bir arıza durumu yoksa tamamen kişinin kendi elinde. 

Mesaj Birleştirildi: Haziran 02, 2015, 16:34:04
TSI motorlarda gaz çok hassas 1mm fazla bir gaz tepkisi birden bire ibreyi oynatabiliyor buna mukabil rekor seviyede az yakıt tüketimi de görülebilmekte. TSI lerde kullanıcının tarzı yakıt konusunda çok önemli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Haziran 02, 2015, 16:36:54 »
Yücel abi vw passat güncel donanım isimleri  trendline , confortline , highline. Midlineplus Golf için sunulan donanım paketi. Yada bendeki bilgide yanlış olabilir  :islik:
Sen doğrusun mehmet tredline olacaktı  :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 18841
  • Model Yılı: '14
  • 57 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Haziran 02, 2015, 16:47:37 »
Şahsi görüşüm mevcut aracınızı satmamanız fakat 60 bin tl diyorsanız bende A4 derim :)
E160 1.6 Advance Multidrive S..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Haziran 02, 2015, 17:00:19 »
Bulabilirseniz hemen alın Yücel bey :D tam bir ay boyunca gitmediğim sormadığım bayii kalmadı.Jetta kesinlikle yok ilk teslimat Ağustos ayı (Mayıs ayı başında yaşadıklarım) o da yeterli araç gelirse,Passat tek tük var olanda Led farlı ambiyans aydınlatmalı Comfort paket 1,6 TDI 124 bin lira.Hadi bunlar olmadı bari golf bakayım dedim hemen teslim sadece iki tane buldum biri GTI iki kapılı model fiyatı uçuk vaziyette digerini anlatmaya bile gerek yok...
Madem Vw olmadı bari Corolla bakalım dedik hiç bir bayi de Corolla Advance,Perimium yok olan da liste fiyatından 10 lira bile indirim yapmıyorlar.
Uzun bir arastirma sonucu sadece Volvo'da hemen teslim (bir hafta icinde) V40 Advance bulabildim ama Passat'ı satamadım hala >:(
Özcan bey wv nin satış stratejisi araç alırken insanları üzüyor ama 2.eli mutlu ediyor .Darısı toyotanın başına,sizin passatınız var galiba satamadınızmı?memnunmuydunuz?Ayrıca dün serviste 2 saat beklerken satış bölümü bomboştu ,satış danışmanına sordum nasıl işler diye,şu cevabı verdi abi millet kokuyu aldı o yüzden gelen yok,araçların hepsine hatırı sayılır şekilde makyaj geldi dedi.sizinde haberiniz olsun corolla için.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 02, 2015, 17:02:04
Şahsi görüşüm mevcut aracınızı satmamanız fakat 60 bin tl diyorsanız bende A4 derim :)
Samet bey lütfen fikrinizi söyleyebilirmisiniz? neden satmıyayım.teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Haziran 02, 2015, 17:19:57 »
passat iyi tercih ama 0 km fiyatı 70 bin tl civarı. bulması da cabası. 5-6 bin km'deki ikinci eline bakılabilir. bir de opel'de 2014 model 0 km fırsat araçları olabiliyor. mesela bugün gördüğümde 57 bin tl'ye dizel sedan astra vardı.