0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu tartışma biter mi!? Yollara bakınca; Corolla da, Auris de, Jetta da, Golf de, Megane da, Focus da, Astra da çok sayıda var. Her birinin artısı ve eksisi var birbirine göre. Auris daha sportif, Corolla daha geniş. Focus, Jetta daha yeni, Megane daha ekonomik. Hepsinin dizeli hemen hemen aynı performansta. Donanımları ve detayları ise; bırakın birbiri ile karşılaştırmayı, aynı modelin farklı üretimleri arası bile bir sürü fark var. İkinci elde hepsi hızlı bir piyasaya sahiptir, özellikle dizelleri daha da fazla. Bu arada servis hizmetlerini de karşılaştırmak lazım.
çok kararlıysanız yeni astra'yı bekleyin. hem bütçenizi sarsmaz, sıra beklemezsiniz, metalik renk farkı vermezsiniz, auris'ten sonra sınıf atlarsınız, yeni model aracınız olur, belki de çoğu araçta olmayan birkaç donanımınız olabilir.
1.6 lt dizel araç bütçeniz dahilinde ancak leon alabilirsiniz. bir de i30'un giriş donanımı olabilir.
Leon ve hyundai düşünmüyorum teşekkürler,passat 1.4tsi midline üzerinde duruyorum ama sıra var
1.4 TSI Passat'ı yakıt yönünde iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim.
passat 1.4tsi midline üzerinde duruyorum ama sıra var
Çokmu yakar diyorsunuz mustafa bey?
Yücel abi vw passat güncel donanım isimleri trendline , confortline , highline. Midlineplus Golf için sunulan donanım paketi. Yada bendeki bilgide yanlış olabilir
Bulabilirseniz hemen alın Yücel bey tam bir ay boyunca gitmediğim sormadığım bayii kalmadı.Jetta kesinlikle yok ilk teslimat Ağustos ayı (Mayıs ayı başında yaşadıklarım) o da yeterli araç gelirse,Passat tek tük var olanda Led farlı ambiyans aydınlatmalı Comfort paket 1,6 TDI 124 bin lira.Hadi bunlar olmadı bari golf bakayım dedim hemen teslim sadece iki tane buldum biri GTI iki kapılı model fiyatı uçuk vaziyette digerini anlatmaya bile gerek yok...Madem Vw olmadı bari Corolla bakalım dedik hiç bir bayi de Corolla Advance,Perimium yok olan da liste fiyatından 10 lira bile indirim yapmıyorlar.Uzun bir arastirma sonucu sadece Volvo'da hemen teslim (bir hafta icinde) V40 Advance bulabildim ama Passat'ı satamadım hala
Şahsi görüşüm mevcut aracınızı satmamanız fakat 60 bin tl diyorsanız bende A4 derim