0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
E12 Corollaya onuda yapmıştım. Onunda bazı ülkelere far yıkamalı giden modeli vardı.Güzel oluyor.
Aktif hale getirebiliyor muyuz
Tabikide guzel olcak fakat aktif olması imkansız degildir sanırım
Fıskiyenin kapağı önemli değil ki, çıkma parçalar temin edilebiliri Ankaradan , motor tesisat fln derken bu konu çok iyi olur Siyah E12 de gördüm çok güzel durmasının yanında işlevseldi
600e yakindi maliyeti yanlis hatırlamıyorsam.
Türkiyede ki hiç bir Auriste bu olay yok Kaan malesef.Servis stoklarında sadece 1 adet var ve bende onu aldım
sıfır yeni corolla parçaları ile 400 TL civarıçıkma parçalarla daha uyguna gelir ama seninki sıfır parça ülkede araç üzerinde var çıkma sırf auris için bulunmasa da Verso avensis corolla gibi modellerin far yıkama motorları bulunabilir çıkma olarak bence araştır derim bütçe varsa yukarıda üyemiz yazmış tanesi 223 TL sıfır parça
Güzel fikir. Peki benim efsaneye Doğan slx far yıkama fıskiyelerini taksam nasıl olur?
Bu videodaki gibi çalışmadıktan sonra http://youtu.be/zPVcYqShV1gBende Özgür beyin aracını örnek verecektim ki fotoğraf bulamadım orjinal xenonlu sunrooflu otomatik lpg li çok güzel bir araç Satılmadı inşallah