0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benimkinde var.
Güzel fikir. Peki benim efsaneye Doğan slx far yıkama fıskiyelerini taksam nasıl olur?
Yok satılmadı. Ev alırken destek olsun diye satıyordum. Allahtan satılmasına gerek kalmadı. Gerçi o zamandan bir alıcı, 2-3 ayda bir arayıp yokluyor hala.
Bu videodaki gibi çalışmadıktan sonra //www.youtube.com/watch?v=zPVcYqShV1gBende Özgür beyin aracını örnek verecektim ki fotoğraf bulamadım orjinal xenonlu sunrooflu otomatik lpg li çok güzel bir araç Satılmadı inşallah
O arayan ben değildim Ae101 e biri yapmıştı full orjinal sistem, çok iyiydi Ama Mustafa, kapaktan başlar, kapağı takmasak mı, zaten yapıştıracağız bi bekleyelim belki parça buluruz a gider oradanda sistemi montaja kadar yolu var
Yapma değil Kaan 7Afe 4WD Sw 101de var sistem hatta bunun yanında otomatik yanan farlar yanlış hatırlamıyorsam koltuk ısıtmada var
Kırmızı değil miydi o araç, beyaz jantlı hatta? TR de tek hatta o özellikte bir araç? Onu hatırlıyorum ben
Aynen doğru hatırlıyorsun Kaan ama o 101 deki o bütün olaylar fabrikasyon
Buna uyacak bi kaç far fıskiyesi bulup denemelere başlamak lazım. Elektrik sistemini far koluna selektör modunda çalıştırmayı düşünüyorum bi tane zamanlayıcı role lazım olacak. Farları uzuna alınca sürekli su sıkmaması için. Hele memlekete bi düşeyim bakarım bi kaç projem var. Cevaplar için teşekkürler.