0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar hafta içi Ankara Keçiören e yağan doludan haberiniz var az çok malum arabaları hep dolu izi yaptı bu beni arabamdan soğutur gibi oldu ama arama hiç kayamıyorum .İnternette o kadar ilan baktım ne benim ki gibi bakımlı nede düşük km re li araç yok olan varsa da fiyatlar ayyuka ulaşmış durumda .Şimdi içimden bir his arabayı bu şekliyle 2-3 altına sat 15-16 lık bir araç al bin diyor ama bir yandan da 1500-2000 civarında dolu hasarı düzelttirmeye vereceğiz istediğim gibi olacak mı onu da bilmiyorum yaptır binmeye devam et diyor .Lütfen değerli fikirlerinize ihtiyacım var.Aracım 2006 Terra Sedan KAZA -BOYA- DEĞİŞEN yok bütün bakımları yetkili servis bakımlı yazlık kışlık lastiklerine kadar yeni aldım .Tek masrafı yakıtı ne yapmalıyım
Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız ve destekleriniz için hepinize teşekkür ederim aracım hayli kirli ve yağmur yağdığından resimden hiçbir şey anlaşılmayacağında temizlediğim gün yansıma altında resimlerini çekip atarım .Şu nu belirteyim aracımdaki göçükler çok aşırı büyük değil fakat işte izmi iz düzeltmek için her yerini sökecekler benim bu duruma içim gidiyor akşam eşimle oturduk 2 saat araçlara baktık ne alabiliriz diye 40-45 bin civarı binilecek temiz araç yok .25-35 civarı C segmenti araçlarda hem km releri almış yürümüş hem de birçok masraf gerektiriyor .Bende şuan ki şekliyle bir müddet binmeyi yazın duruma göre imkanlar doğrultusunda yaptırmayı düşünüyorum .Şimdi farklı eski araç alıp bir sürü para harcamaktansa kendi aracıma binerim .İnşallah 800-1000 tl gibi bir tutatara da yaptırabilirsem çok süper olur.Fikirleriniz için teşükkürler TOSUN la devam