0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakkı abi bu yöntemi çok defa izledim ama Ankara da bu manyetik sistemi kullanan uygulayan birini bulamadım aslında çok mantıklı hiçbir yer sökülmeden bu iş yapılabilir hem de videodaki gibiyse araç kusursuz çıkar ne boya ne kaporta zarar görmez .Bakalım şu anlık hem beklemeye aldım maddi anlamda hazırlığım yok hem de araştırıyorum iyi ve kaliteli işçilik yapacak bir yer bakıyorum bir de şu an herkes aynı anda yüklendiğinden çok faiş fiyatlar çekiyorlar işsizlikte 700-800 liraya yaptıkları işi şimdi 2000- 2500 lira gibi rakamlara yapıyorlar hele kaskolu araçlardan çok acayip paralar kazanıyorlar. Zamana bıraktım bakalım hayırlısı ama belki hiç dokundurmayıp bu şekliyle binip bu şekliyle satabilirim .
Yunus yapacak bir şey yok bizde binmeye devam ediyoruz arabanın içindeyken sıkıntı yok dün patronumun eşinin c180 Mercedes i var hb kasa olan 1 yaşında araba dün kullandım abi aracın içinde her yerden trim sesleri geliyor lastikten mi bilemedim araç çok sert geldi birde yol sesi aracın direk içinde daha 11-12 bin k de araç valla anlamadım 100 binliralık araba birde en dolusu yani araçda inanaılmaz kör noktalar da cabası rahat kullanamıyorsunuz akşam kendi aracıma bindim abi benim araba 30 liralık araba ama bir tane ses soluk yok hele şu goodyear lastiklerden sonra araba inanılmaz güzel oldu ses yok takırtı tukurtu yok ferah kullanışlı yok abi yok ben araba felan satmam gerekişe yaptırır devam ederim
c180'de yol sesi geliyor. siz bence yanlış arabaya binmişsiniz. araç sert doğrudur ama yol sesi gelmez. trim seside yoktur belki torpido falan doluysa olabilir. her zaman elimin altında olan bir araç ordan biliyorum.