Gönderen Konu: Tosunu Satmalı Mı ? Yaptırıp Devam Mı Etmeli ?  (Okunma sayısı 2566 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
Ynt: Tosunu Satmalı Mı ? Yaptırıp Devam Mı Etmeli ?
« Yanıtla #20 : Mayıs 31, 2015, 16:37:59 »
Bu kadar ufak şeyler için kıymayın tosunlara... :)
2017 C-HR Hybrid Diamond

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 31, 2015, 16:37:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 193000
  • Model Yılı: '04
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 02, 2015, 23:43:56 »
boyasız göçük düzeltme ile bu sorunu çözebilirsin..
ekteki videoda yapılan işlemi görebilirsin..

https://www.youtube.com/watch?v=L2xeEzVS3KA
2004 Toyota Coralla Family 1,6 Sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 03, 2015, 08:36:00 »
kırşehirde ankarada süper düzeltenler var bu dolu izlerini.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 03, 2015, 09:43:38 »
Hakkı abi bu yöntemi çok defa izledim ama Ankara da bu manyetik sistemi kullanan uygulayan birini bulamadım aslında çok mantıklı hiçbir yer sökülmeden bu iş yapılabilir hem de videodaki gibiyse araç kusursuz çıkar ne boya ne kaporta zarar görmez .Bakalım şu anlık hem beklemeye aldım maddi anlamda hazırlığım yok hem de araştırıyorum iyi ve kaliteli işçilik yapacak bir yer bakıyorum bir de şu an herkes aynı anda yüklendiğinden çok faiş fiyatlar çekiyorlar işsizlikte 700-800 liraya yaptıkları işi şimdi 2000- 2500 lira gibi rakamlara yapıyorlar hele kaskolu araçlardan çok acayip paralar kazanıyorlar. Zamana bıraktım bakalım hayırlısı ama belki hiç dokundurmayıp bu şekliyle binip bu şekliyle satabilirim .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 130000
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 03, 2015, 10:10:27 »
Hakkı abi bu yöntemi çok defa izledim ama Ankara da bu manyetik sistemi kullanan uygulayan birini bulamadım aslında çok mantıklı hiçbir yer sökülmeden bu iş yapılabilir hem de videodaki gibiyse araç kusursuz çıkar ne boya ne kaporta zarar görmez .Bakalım şu anlık hem beklemeye aldım maddi anlamda hazırlığım yok hem de araştırıyorum iyi ve kaliteli işçilik yapacak bir yer bakıyorum bir de şu an herkes aynı anda yüklendiğinden çok faiş fiyatlar çekiyorlar işsizlikte 700-800 liraya yaptıkları işi şimdi 2000- 2500 lira gibi rakamlara yapıyorlar hele kaskolu araçlardan çok acayip paralar kazanıyorlar. Zamana bıraktım bakalım hayırlısı ama belki hiç dokundurmayıp bu şekliyle binip bu şekliyle satabilirim .

Bu haliyle binmeye devam etmeniz doğru olur bence.Ben halen biniyorum 10ay oldu dolu vuralı  :)
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Haziran 03, 2015, 10:57:16 »
Yunus yapacak bir şey yok bizde binmeye devam ediyoruz arabanın içindeyken sıkıntı yok dün patronumun eşinin c180 Mercedes i var hb kasa olan 1 yaşında araba dün kullandım abi aracın içinde her yerden trim sesleri geliyor lastikten mi bilemedim araç çok sert geldi birde yol sesi aracın direk içinde daha 11-12 bin k  de araç valla anlamadım 100 binliralık araba birde en dolusu yani araçda inanaılmaz kör noktalar da cabası rahat kullanamıyorsunuz akşam kendi aracıma bindim abi benim araba 30 liralık araba ama bir tane ses soluk yok hele şu goodyear lastiklerden sonra araba inanılmaz güzel oldu ses yok takırtı tukurtu yok ferah kullanışlı yok abi yok ben araba felan satmam gerekişe yaptırır devam ederim
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 130000
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 03, 2015, 11:12:53 »
Abi yaptırmana ne gerek var ki  :) Ona vereceğim parayla başka bi şeyler yaptım ben  :)
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • Araç: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 03, 2015, 11:31:01 »
Yunus yapacak bir şey yok bizde binmeye devam ediyoruz arabanın içindeyken sıkıntı yok dün patronumun eşinin c180 Mercedes i var hb kasa olan 1 yaşında araba dün kullandım abi aracın içinde her yerden trim sesleri geliyor lastikten mi bilemedim araç çok sert geldi birde yol sesi aracın direk içinde daha 11-12 bin k  de araç valla anlamadım 100 binliralık araba birde en dolusu yani araçda inanaılmaz kör noktalar da cabası rahat kullanamıyorsunuz akşam kendi aracıma bindim abi benim araba 30 liralık araba ama bir tane ses soluk yok hele şu goodyear lastiklerden sonra araba inanılmaz güzel oldu ses yok takırtı tukurtu yok ferah kullanışlı yok abi yok ben araba felan satmam gerekişe yaptırır devam ederim
c180'de yol sesi geliyor. siz bence yanlış arabaya binmişsiniz. araç sert doğrudur ama yol sesi gelmez. trim seside yoktur belki torpido falan doluysa olabilir. her zaman elimin altında olan bir araç ordan biliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 03, 2015, 13:05:37 »
c180'de yol sesi geliyor. siz bence yanlış arabaya binmişsiniz. araç sert doğrudur ama yol sesi gelmez. trim seside yoktur belki torpido falan doluysa olabilir. her zaman elimin altında olan bir araç ordan biliyorum.
Arkadaş hb kasa c180 demiş. Sanırım A180 den bahsediyor?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Haziran 03, 2015, 13:11:11 »
Faruk un dediği gibi A180 araç yanlış bilgi vermişim Mercedes serisine alışkın değiliz 2014 MODEL A180 KIRMIZ HB ARAÇ .Seğmentini bilemem  ama görüntüsü ve tasarım on numara ama ben keyif almadım araçtan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 03, 2015, 14:03:44 »
Geçmiş olsun.

Diğer üyelerin de dediği gibi fotoğraf görebilseydik keşke.
E12'yi dolu ne kadar etkiliyor merak ediyorum.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Haziran 03, 2015, 16:37:57 »
Yüksel aracın rengi gümüş giri olduğun için hami izlerin belli olacağı bir açı yakalayamadım uygun açı yakalarsam paylaşacağım  açıkçası bende ağır hasar yok diyebilirim ama yok ta değil epey var doludan etkilenme durumunu şöyle arz edeyim kardeş şimdi dolunun yağış şekli rüzgarın şekli aracın şekli bulunduğu konum bunlara çok etken şimdi şöyle söyleyim benim komşumun aracı var benim aracın aynısı alt caddede duruyor muştu araba haritaya dönmüş gibi yada renk lacivert olduğu için öyle görünüyor bende o denli hasar yok. Belki arada 1 sokak farkı var benim ki bina önün garajda duruyordu çatı biraz hasarı absorte etmiş olabilir .Sadece şu kadarını deyim benim aracımın yanında komşumuzun e200 spor kasa Mercedes i duruyor du yan yana araçlar ondan hiçbir hasar yokken bende epey dolu izi var .Oradan pay biç kaportasına sakın güvenme çok zayıf şaselerine bir şey diyemem ama ben pasta cila atarken bile çamurluk içine göçüp geri çıkıyordu daha ne olsun gayet normal bu tip bir yağışta hasar görmesi. Âmâ şunu deyim benim aracımın yerinde bir Opel veya Volkswagen gurubu araç olsaydı eminim bu denli izler olmazdı belki tek tük izler olurdu .bu tür olaylarda JAPON  + KORE resmen haşat oluyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Haziran 03, 2015, 22:56:08 »
Bir an c180'e laf atılıyor sandım ama neyse olay açıklığa kavuşmuş sonradan a180 miş. :D

A180 beklentilerin altında bir araç bunu kabul ediyorum. Ama 2014 model A180 ile 2006 Corollayı karşılaştırmak da biraz abes olmuş..bence..

2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Haziran 04, 2015, 14:48:43 »
Fehmi abi özelliğine bir şey demiyorum araç full donanımlı Allah için yok yok görüntü desen öyle iç dizayn desen öyle açıkçası binip kullanana kadar bende çok beğeniyordum hatta kaç kere Allah bize  de şöyle birşey nasip etsin dedim yalan yok ama bilemedim hani aracın içinde çok fazla trim sesi var artı lastik kaynaklı mı bilmiyorum bariz yol sesi var 225/40/18 lastiği baktım merakımdan birde araçta kör nokta çok kullanırken rahat edemedim nacizhane benim fikrim bu yönde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Haziran 04, 2015, 20:29:54 »
Araç muhtemelen amg.. zaten sert süspansiyonlara sahip olan araca bir de 18" runflat lastik takınca araba kazık gibi oluyor... tahta tekerlekli faytondan hallice... :)
Kör nokta konusu benim de dikkatimi çekmişti bayide incelediğimde.. uzun boylu olmama rağmen arabanın içinde gömüldüm, araca hakim olamam gibi gelmişti rahatsız etmişti beni..

Konuyu dağıttık, kısaca bağlayayım bence a180 parasının arabası değil..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Haziran 05, 2015, 09:53:18 »
Bu arada arkadaşlar konuya geri dönmek adına ANKARA ve çeşitli şehirlerde göçük timi adı altında bir ekip var .İstanbul bazlı bir şirket bir çok şehre bayilik vermiş Ankara dada yerleri var sadece göçük işi ile uğraşıyorlar bu adamları tanıyan bilen iş yaptıran var mı hani youtube de ve kendi sitelerinde yaptıkları işler var hani başarılı gibiler linki ekliyorum .

http://www.gocuktimi.com/

https://www.youtube.com/watch?v=oWxBVo055aE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Haziran 06, 2015, 13:47:10 »
Yücel bey, bence bu iş internetten araştırma ile olmaz.. Çünkü beceremeyen aracınızı berbat eder.. Ben olsam forumdan veya çevremden bizzat yaptıran kişilerin tavsiye edeceğin bir yer arardım.. Bu şekilde bulamazsam autoking gibi bilindik bir yere götürürdüm..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Haziran 06, 2015, 13:53:46 »
Fehmi bey çevremde oto king e götürüp çok pişman olan arkadaşlarım var .Bir arkadaşım yeni kasa auris aracını içine ettiler .aracın şoför kapısını çizmişler mini onarım sözde bırakmış alırken sormuş nerede boya var ton tutsun diye ön çamurluk kapı ve arka kapının bir kısmını boyadık deyince beyninden vurulmuşa döndün diyor .Artık ne yapsa nafile boyanmış arabanın değeri düştüğü ile kaldı diyor aman kardeş diyor tövbe diyor. Onlarla ilgi birçok şikayet var nette o yüzden acelem yok zaten yaptıracak olduğum yere ilk önce bagaj kapağımı düzelttirip ona bakacağım akabinde diğer yerleri yaptıracağım .Acelem yok maddi olarakta hazır değilim bakalım zamana bıraktım