0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yıllar önce bende yemiştim annemden dayak,gerçi babamdan da yedim ama ben annemden yediğim o güzel dayağı bahsedeyim.çocuktuk ozamanlar komşunun kızı vardı onların evine oynamaya giderdim birgün onu öpmeye başladım çocuk aklı işte,tam öperken annesi gördü ben kaçtım bizim eve sonrasında gel git anneme söylemiş annem eve bir girdi ama yırtıyor kendini bende kapının arkasını saklandım suçumuda biliyorum ya bir yandan titriyorum neyse kapının arkasında bir sıkıştırdı beni sen azdınmı bu yaşta benim başımda diye yermisin yemezmisin kaçamıyorum da haşadımı çıkarmıştı hiç unutmam.
Ben öğretmenimden (!) yemiştim. Hem ne sopa... Kötü bir davranış için dayak yesem üzülmezdim. "19 Mayıs" için gösteri kıyafetlerimden çorabımın rengi aynı ama deseni farklı diye gösteride kullanacağımız sopayı elimden alarak kaba etlerime, bacaklarıma defalarca çok sert bir şekilde vurdu. Resmen morartmıştı. Oysa ben kıyafetlerimi tamamlamak için fabrika kapısında tere, turp, maydanoz gibi yeşillik satmış ancak param çorap almaya yetmemişti. Belki öğretmenime durumu önceden anlatsaydım bana çorap da kıyafet de temin edebilirdi ama gururuma yedirememiştim. İzi halen aklımdadır. 18 yıldır öğretmenim, hiçbir öğrencim malzeme, kitap, giyecek konusunda sıkıntı yaşamaz. Tüm veli toplantılarımda maddi yetersizliklerin sorun olmayacağını vurgularım. Geçmişte bize emek harcayan tüm öğretmenlerime sonsuz minnet ve şükranlarımı sunarım. Beni bu şekilde döven öğretmene de.
Maşallah herkes de annesinden dayak yemiş.. Hiç sokakta temiz dayak yiyen babayiğit yok
Eve uzak ve gitmemin yasak olduğu bir park vardı ve ben gittim. Totomda tahta çubuğu kırmıştı annem.