Gönderen Konu: Yediğiniz en feci dayak hangisi ?  (Okunma sayısı 4867 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
Yediğiniz en feci dayak hangisi ?
« : Mayıs 28, 2015, 12:26:49 »
Yıllar önce annemden yediğim dayaktır.

Bundan tam 26 sene önceydi... 12 yaşlarımdaydım. Hep hayalini kurduğum uzaktan kumandalı bir araba vardı kırtasiyede. Okula gidip gelirken istisnasız her gün vitrinde arabaya bakmadan geçmezdim. Fiyatı da benim alabileceğim cinsten değildi zaten. İnanın rüyalarıma giriyordu bazen. Aklımda deli düşünceler. Anneme veya babama söylesem belki gidip alacaklar ama, ben başka bir yol seçtim.

Annemin cüzdanından gizlice para aldım. Tamam tamam, çaldım:)

Gidip arabayı alacak, ve hayalime kavuşacaktım.
Arabayı aldım ve eve geldim. hemen pillerini takıp başladım sürmeye. mutluluktan uçuyordum ama, içimde de tuhaf bir sıkıntı vardı. Birazdan olacakların habercisi gibi.
Annem seslendi : "Ender, gel yanıma bakayım".

Anneme asla yalan söyleyemezdim, zaten söylesem bile şıp diye anlardı. Cüzdanındaki parayı benim alıp almadığımı sordu. İlk başta inkar ettim, sonra bu arabayı nereden bulduğumu sordu. Ben kem küm ederken annem çoktan taarruza geçmişti bile. İlk terliğin suratımda patlamasıyla bütün savunma sistemim bir anda çökmüştü. Derken ikinci terlikle seri hareketlerle hücuma devam etti. Karşı koyamıyordum. Terlik darbeleriyle beni iyice sersemlettikten sonra, daha önceden hazırladığına inandığım oklavayı alarak, önce samuray hareketleri yaptı ve sonra Allah ne verdiyse bana girişti. Ben ağlamaktan başka bir şey yapamıyordum. Sonra silahsız birine oklavayla saldırmayı adil bulmamış olacak ki, oklavayı fırlatıp attı. İki eliyle kulaklarımdan tutarak beni ayağa kaldırdı. Seriye bağlayarak tokat manyağı yaptı beni. Çift vuruyor tek sayıyordu. Acımasız ve gaddarca saçlarımdan tutarak olduğum yerde daire çizdirdi. Bilinci kaybetmeye başlamıştım ve artık ağlamıyordum da. Sonra bir kadından asla beklenmeyecek bir stil denedi bende. Zıplayarak alnımın ortasına dirsek vurdu. Dirseği yememle slow-motion efektiyle koltuğa yığıldım. Yine elleriyle kulaklarımdan tutup beni ayağa kaldırdı. Yorulmak nedir bilmiyordu. Göğsüme bir tekme atarak beni yere serdi ve yine uçarak, bir amerikan güreşçisi gibi göğsüme dirsek darbesi yaptı ve üçe kadar sayarak maçı bitirdi.. Yerde öylece yarım saat kadar yattım. sonra kalktım elimi yüzümü yıkadım. Aynaya baktım şaftım kaymıştı resmen. Rengim de değişmişti. Sonra da uyuyakalmışım yorgunluktan. Efsane bir dayaktır tarihimde.

Son sözüm; seni seviyorum anne.

Toyota Club Türkiye

Yediğiniz en feci dayak hangisi ?
« : Mayıs 28, 2015, 12:26:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
Ynt: Yediğiniz en feci dayak hangisi ?
« Yanıtla #1 : Mayıs 28, 2015, 12:35:44 »
Annenizin ellerini öpmek lazım bende annemden bir kaç kez yemiştim ama babamdan bir kez komşunun asmasından üzüm çalarken yakaladı öyle dayak yemeseydim belki hala ufak tefek belki daha banka soyan biri olabilirdik :).Ailemiz sadece bize doğruyu göstermeye çalıştılar başardılarda ,bütün anne ve babaların elleri öpülmeli eğer bu şekilde yetiştirmeyi başardılarsa. :saygi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 28, 2015, 12:50:27 »
Evet annemden az dayak yedim, fakat birini hiç unutamıyorum ekmek pişirirken kızgındı oklavayı arkamdan fırlattı. Tam belime geldi olduğum yere yıkılacaktım nerdeyse. Halen hatırladıkça güldüğüm annemin elinde alüminyum tencere vardı kızkardeşime sinirlenip tencereyle sırtına vurdu. Tencere yamulunca dahada köpürdü ben gülmekten öldüm o gün . Babam çok kez dövdü hiç unutmadığım iki tanesi bir haftasonu kahvaltı hazır kalk diyorlar oda sıcak bende oralı olmuyom yüzükoyun yatıyordum, babamda namaz kılıyordu selam verdi sobanın yanındaki maşayı aldı belime bi tane indirdi sonra geri namaza durdu. Biride yaş söğüt dalıyla dövmüştü vurdukça kamçı gibi ses çıkarıyor ve ben bi yere kaçamıyordum :). Ağbimle beraber tırpanla ot biçerlerdi bi gün öğlen arası babam yokken aibimle çayırda yılanı öldürdük. Abim derisini yüzüp çekicin sapına taktı . Babam ben biraz tırpanı keskinliyecem dedi çantaya elini attı. Eline ıslaklık gelince yılan var zannetti çekici fırlattı . Durumu anlayınca bizi kovaladı yetişemedi yakalasa bizi o derede kör tırpanla keserdi buna %100 eminim psikopat ve otoriter bi adam ve halen öyle.Gerçi acısını daha sonra taksite bölerek çıkardı bizden. Kendisi günde 2.5 paket sigara içerdi abimle bana buna heveslenmeyin ne isterseniz alırım derdi şimdi abimde bende sigara kullanmıyoruz şükürler olsun. Allah benim ömrümden alıp onlarınkine katsın şişko annem ve babam benim  :saygi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 28, 2015, 13:14:51 »
Güzel konu :)
1985 yılında annemden pis bir dayak yemiştim.Meseleyi hatırlamıyorum.Dayak yedikten sonra halama kaçmıştım.Gündüz yanından geçmeye korktuğumuz koca mezarlığın içinden geçmiştim
Babamdan baba olarak yediğim dayak sayısı ve şiddeti azdır.Fakat babamın usta olarak attığı dayağın ve şiddeti çok fazladır.Bir defa müşteriye bardak su verirken üstüne döktüm biraz.Yediğim 10 kaplan gücünde ki tokat ile kendimi karşı duvarda bulmuştum.
Bir defasında da çocuğun birini traş ettim.Sol faulünü kesmiş sağı unutmuşum.Çocuk az sonra bunu unutmuşsun abi diye geri geldiğinde yine gök gürlemiş şimşek çakmıştı :rofl:
Anne baba dayağı cennetten çıkmadır.Her eve usulünce lazımdır ;)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '08
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mayıs 28, 2015, 13:40:10 »
Yıllar önce bende yemiştim annemden dayak,gerçi babamdan da yedim ama ben annemden yediğim o güzel dayağı bahsedeyim.çocuktuk  ozamanlar komşunun kızı vardı onların evine oynamaya giderdim birgün onu öpmeye başladım çocuk aklı işte,tam öperken annesi gördü ben kaçtım bizim eve sonrasında gel git anneme söylemiş annem eve bir girdi ama yırtıyor kendini bende kapının arkasını saklandım suçumuda biliyorum ya bir yandan titriyorum neyse kapının arkasında bir sıkıştırdı beni sen azdınmı bu yaşta benim başımda diye yermisin yemezmisin kaçamıyorum da haşadımı çıkarmıştı hiç unutmam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '17
  • 69 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 28, 2015, 13:51:03 »
 Ben öğretmenimden (!) yemiştim. Hem ne sopa... Kötü bir davranış için dayak yesem üzülmezdim. "19 Mayıs" için gösteri kıyafetlerimden çorabımın rengi aynı ama  deseni farklı diye gösteride kullanacağımız sopayı elimden  alarak  kaba etlerime, bacaklarıma defalarca çok sert bir şekilde  vurdu. Resmen morartmıştı. Oysa ben kıyafetlerimi tamamlamak için fabrika kapısında tere, turp, maydanoz gibi yeşillik satmış ancak param çorap almaya yetmemişti. Belki öğretmenime durumu önceden anlatsaydım bana çorap da kıyafet de temin edebilirdi ama gururuma yedirememiştim. İzi halen  aklımdadır. 18 yıldır öğretmenim, hiçbir öğrencim malzeme, kitap, giyecek konusunda sıkıntı yaşamaz. Tüm veli toplantılarımda maddi yetersizliklerin sorun olmayacağını vurgularım. Geçmişte bize emek harcayan tüm öğretmenlerime sonsuz minnet ve şükranlarımı sunarım. Beni bu şekilde döven öğretmene de.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 220000
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 28, 2015, 14:00:39 »
 :lol:
Yıllar önce bende yemiştim annemden dayak,gerçi babamdan da yedim ama ben annemden yediğim o güzel dayağı bahsedeyim.çocuktuk  ozamanlar komşunun kızı vardı onların evine oynamaya giderdim birgün onu öpmeye başladım çocuk aklı işte,tam öperken annesi gördü ben kaçtım bizim eve sonrasında gel git anneme söylemiş annem eve bir girdi ama yırtıyor kendini bende kapının arkasını saklandım suçumuda biliyorum ya bir yandan titriyorum neyse kapının arkasında bir sıkıştırdı beni sen azdınmı bu yaşta benim başımda diye yermisin yemezmisin kaçamıyorum da haşadımı çıkarmıştı hiç unutmam.
:lol: Komşunun kızı yüzünden ..

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 28, 2015, 14:01:19
Ben öğretmenimden (!) yemiştim. Hem ne sopa... Kötü bir davranış için dayak yesem üzülmezdim. "19 Mayıs" için gösteri kıyafetlerimden çorabımın rengi aynı ama  deseni farklı diye gösteride kullanacağımız sopayı elimden  alarak  kaba etlerime, bacaklarıma defalarca çok sert bir şekilde  vurdu. Resmen morartmıştı. Oysa ben kıyafetlerimi tamamlamak için fabrika kapısında tere, turp, maydanoz gibi yeşillik satmış ancak param çorap almaya yetmemişti. Belki öğretmenime durumu önceden anlatsaydım bana çorap da kıyafet de temin edebilirdi ama gururuma yedirememiştim. İzi halen  aklımdadır. 18 yıldır öğretmenim, hiçbir öğrencim malzeme, kitap, giyecek konusunda sıkıntı yaşamaz. Tüm veli toplantılarımda maddi yetersizliklerin sorun olmayacağını vurgularım. Geçmişte bize emek harcayan tüm öğretmenlerime sonsuz minnet ve şükranlarımı sunarım. Beni bu şekilde döven öğretmene de.
:alkis:  :alkis: :saygi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 28, 2015, 17:47:06 »
Şimdi bu anne babadan yenilen sopaya dönmüş ki :)

Bende arada sopa yiyorum ama harbi harbi zapt edilemeyen çocuktum evde

Ama lise sonda iken okulun son haftası futbol turnuvası finali sonrası Endüstri ile ben kavga etmiştim. Biraz moralim bozuktu sıkıntılarım vardı. Maçta çocuğun biri el kol hareketi yapıp küfür ediyordu, çıkınca sen mi yaptın diye sakince sorarken endüstriden getirdiği bir grup arkadaşı biz yaptık ne olacak dediler. Benimde bi anda gözüm karardı kendimi yurdun kapısından bi attım kendimi dışarı "Kara Murat benim uleeyn" diyerek. Bir yumruk yanımdan geçti sonra biri kafa atacaktı kendimi kurtardım derken bi baktım biz 15 kişiyiz onlar 5 kişi kalmışlar. E tabi başka çöplükte ötmeye çalıştılar :)

Babamdan bi kere fena sopa yedim onda da adam 99 yılında Ericson GF768 almış 105 milyona, Turkcell hat almış kimsede telefon yok. Ankaraya düğüne gittik telefonu 1 gün şarjda bırakmak gerekiyordu bende doldu diye aldım babama götürürken Keçiörende yokuşun birinde elimden bi fırladı telefon , aman tanrım öyle bi dayak şekli yok :) dinlenip dinlenip dövdü :P
Şaka bir yana bayaa kızdı biraz dövdü sonra geldi bu telefonu nasıl açacağız diye sordu, "keser döner sap döner gün gelir hesap döner" dedim :P
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 28, 2015, 18:08:13 »
arabayi çöp arabasina sürtmüştüm lise2 ye giderken,babam eve geldiginde okan diye bagirdi yanina gittim yakamdan tutup havaya kaldirdi [emoji38] arabayi nereye sürtün  diye kullagimin dibinde bagirip,tokadi basti güzel dayak yemiştim [emoji38]  daha sonraki vakalarimda oldu tabi  ama bu kadar tepki vermemişti :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Edeb Ya Hu"
  • Kilometre: 218000
  • Model Yılı: '02
  • 58 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 28, 2015, 19:09:14 »
Canım sıkıldıkça bu konuya bakıyorum. Eğlenceli... Anneler her zamanki gibi başrolde :)
"Bu âlem-i fânîde ne mîr ü ne gedâyız
Âlâlara âlâlanırız pest ile pestiz."
                                                Bağdatlı Ruhi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 28, 2015, 19:31:58 »
Eve uzak ve gitmemin yasak olduğu bir park vardı ve ben gittim. Totomda tahta çubuğu kırmıştı annem.:)
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 28, 2015, 20:25:25 »
Maşallah herkes de annesinden dayak yemiş.. :islik: :islik:
Hiç sokakta temiz dayak yiyen babayiğit yok  :rofl: :rofl:
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • .
  • Kilometre: 19000
  • 53 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 28, 2015, 20:53:59 »
Saygı değer hocam , gelecek nesillerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz arasında sizin gibi kıymetli insanlar olduğunu bilmek bizi gerçekten mutlu etti . Başarılarinizin devamını dilerim,yüreği de gönlü de sizinki gibi nice çocuklar yetiştirmeniz dileğimle , Saygılar sunarım.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 28, 2015, 21:16:39
Yaşanmışliklardan ziyade arkadaşların anlatımları ve betimlemeleri gerçekten eğlenceli ve komik . Bir çok yer de sesli güldüm [emoji3]
Bizimkisi bir aşk hikayesi...Çocukluk Aşkı, nasip edene şükür :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 95000
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 28, 2015, 21:25:26 »
Bu arada ben de en temiz dayağımı ilkokul öğretmenimden yemiştim kulakları çınlasın.. Kızılcık sopası ile avuçlarımıza çok fena vurmuştu ertesi gün 5-6 arkadaş okula avuçlarımız davul gibi şişmiş sarılı gitmiştik.. Kalem tutamadığımızdan not tutamamış sadece dersi dinlemiştik..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 180000
  • 186 kere teşekkür etti
  • 251 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 28, 2015, 21:26:40 »
ben babamdan yemiştim hemde ne yeme kendi kendime oyuncak olta yapmaya çalışıyodum oltanın ucunada sert bi cisim takmıştım ismini hatırlamıyorum deneme amaçlı oltayı fırlatır gibi yaptım o sert cisim tak diye lambaya vurup lambayı kırdı :D sonra babam dövmüştü yangın çıkarcaksın falan diye küçüktüm o zamanlar bidaha öyle bi dayak hatırlamıyorum :D
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 28, 2015, 21:32:56 »
Maşallah herkes de annesinden dayak yemiş.. :islik: :islik:
Hiç sokakta temiz dayak yiyen babayiğit yok  :rofl: :rofl:
İlkokul 1.sınıfta öğretmenden yediğim dayaklar,ortaokul yıllarımda okulun 5 günü banko 2 günü müdür odasında dayak yemekle geçti. Sokakta telefon kulübesinin yanında yediğim dayağı hiç unutmuyorum  kabus gibiydi aynı Türk filmlerindeki gibi paslaşarak dövmüşlerdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mayıs 28, 2015, 21:33:23 »
Orta siklet boksör olduğum için kolay kolay dayak yemem.Yediğim ve hak ettiğim fakat ölçü kaçan dayak.Ortaokulda okurken müdür yardımcısı tarafından yediğim dayak.Elleri baya büyüktü hocanın Musa Hocam etkili iki tokat sağ göz kapandı.Rocky filmlerindeki gibi olmuştum.Babama söylemedim.Zira o dönemde öğretmenler değerli idi.Normal gözümü de babam kapatırdı.Her ne olursa olsun öğretmenler çok değerliydi.Suçum rehberlik dersinden bir arkadaş yüzünden kaçıp pinpon oynamaya gitmekti.Ertesi gün bunun olacağını bilmemize rağmen.Bana vuran hocama hiç kızmadım onu hep sevdim.Yaşıyor hala seviyorum.Hocalarım bana çok şey kattı.Bir de Okul Müdürümüzün teşekkür sevincimizi abartılı bulduğu için yediğimiz bir dayak var.Etkili iki şimşekli tokat.O tokatı hiç unutmam.Hiç hak etmemiştim.Müdürümüze kızmıştım yıllarca arada aklıma gelirdi üzülürdüm.Artık üzülmüyorum. Tokatı atan müdürümüz vefat etti.Ona üzülüyorum.Bu arada korkmayın sakın boksör değilim şaka yaptım.Sadece öğretmenim. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mayıs 28, 2015, 22:05:43 »
Konu bayagi eglenceli yaa.[emoji1]Bende genelde annemden dayak yerdim.Bu konuda oldukca basarilidir kendisi ozellikle teyzemle ikisinin cok degisik taktikleri vardir.Pimas dogalgaz borusu,kizilcik sopasi vs gibi araclarla cok guzel bi sekilde uyguluyodu cocukken tabi.Yil 2001 falan biz koyde kuzenimle kamyonda oturuyoduk oyle sonra cocuk akli tabi ozeniyo baktik 2 paket marlboro bi yakip atiyoruz bi daha yakiyoruz bu şekilde 2 paket bitti sonra kuzenimin babasi yani enistem bi geldi o sirada badana yapiyordu kendisi.O sopanin tadini unutamam yedigim saglam dayaklardandi kendisi[emoji38] [emoji38] [emoji38]
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mayıs 28, 2015, 23:42:57 »
Eve uzak ve gitmemin yasak olduğu bir park vardı ve ben gittim. Totomda tahta çubuğu kırmıştı annem.:)
Buna benzer bir vukuatta benden gelsin.
Yıl 1987.Allah rahmet eylesin Turgut Özal başbakan o sıralar.Bir dizi açılış ve temel atma törenleri için Diyarbakır'a gelecek ben de bunu duydum.Rahmetliyi görmek için Koşuyolu Parkı ve Fatih lisesinin temelini atacak oraya gitmem gerek.Eve en yakın yer orası.Ama 10 yaşındaki bir çocuk için epey uzak bir mesafe :D Tören biter bitmez eve döndüm.Dayımlara gideceğiz ama Özcan ortada yok.Annem ve babam burnundan soluyorlar.Okulda oyuna daldığımı söyleyip dayak yemeden dayımlara gittik.Saatler akşam 20'yi gösterdiğinde haberler başladı.İlk haber Turgut Özal ve tek kanal döneminde Trt ekranlarında rahmetli Özal yanında Özcan ve elinde çimento harcı dolu bir kürek.Bir anda bütün bakışlar üzerimde... Sonra ne mi oldu? Özcan pinpon topu baba ve dayı raket bir baba çakıyor bir dayı :rofl: Söylediğim yalanı Trt ana haber bülteni ortaya çıkarmıştı
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 29, 2015, 00:00:35 »
İlk okul 4. sınıfın 2. yarısında Aydın Bozdoğandan Nazilliye taşındık. Nazilli Bozdoğana göre kocam büyük bir yer. Neyse okula kaydım falan yapıldı. Arkadaşlarla kaynaşma falan derken ben kızlarla fazla kaynaşmışım demek ki sınıfın erkekleri bana diş bilemiş :) Neyse tenefüste ip çekmece oynuyoruz, kızlar benim tarafta olmak için can atıyorlar  :islik: :islik: neyse reklamasyonu bırakayım, karşı taraftada sınıfın en iri yarı çocuğu adaşım olan bir eleman var. Başladık çekişmeye falan ama iri yarı olmasına rağmen koftiymiş çocuk, biz bu elemanı kızlarla beraber bi güzel çektik yere falan düştü sürükledik o derece. Tabi kızlarla falan gülüyoruz onun bu durumuna, malum düşenin dostu olmaz, birde kızlara iyide havam olmuştu :) Neyse eleman bir hışımla kalktı, üstüme geldi, yerde yuvarlana yuvarlana dövüşüyoruz. O zamana kadar hiç şaka bile olsa kavga etmemişim, ben hasbelkader altıma aldım bunu başladım vurmaya :) Komedi yaaa yazarken bile gülüyorum. Pes etti falan arkadaşlar ayırdı, bende gubardım gari, dövüşü kazandım ya. Neyse akşam oldu eve gittim, babama gururla anlatacağım artık, kavga ettim çocuğu dövdüm falan diye. Ben başladım sevinçle anlatmaya baba bugün kavga ettim çocuğu dövdüm dedim. Babam kemerden kırbaç yapmış meğersem  :rofl: :rofl: Şırrak kemeri valla neremde hissettim bilmiyorum, sonra sağlı sollu tokat "ben seni okula gönderiyorum sen kavga etmeye mi gidiyorsun " gibi özlü sözlerle özümü çıkardı. :)

Oymuş anasını sat..yım hiç bir daha kavga etmedim hayatımda. Allah'ta ettirmesin cümlemizi, hem kızıyorum hem seviniyorum bu duruma, Allah anne babalarımızda razı olsun. :saygi: :saygi: :saygi:
THE END