0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Denizliden aracına yeni LPG taktırmış abimiz var Denizliden Daskır, oradan afyona geçiş yapılabilir mi acaba Murat Köse abi?
afyondan bir expertizci bul tel ile irtibat kur. parayı gönder. araç sahibi de aracı expertize soksun. firma sonuçları mail ile göndersin. firma sağlamsa araç sahibinin expertiz sonuçlarını dahi bilmemesi gerekir. ben aracı 1100 km öteden aldım. önce rica minnet servisten sorgulattım sonra da expertize sokturdum. ertesi günü gidip aldım aracı.
Doğru diyon da, arabadan anlayan birisi lazım be yav Adamlar beni kekler
Bu konuda ben bile kendime güvenmiyorum abi Babam akrabamıza bi Albea bulmuş sadece tamponu değişmiş "belli olmaz adam motora kadar girmiştir tampon değişmiş diyorsa " dedim Babam bile şüphede kaldı
Bu arada arabanın kendi 2003 plakası 2012 model.Sorgulamayı şase üzerinden mi yoksa plaka üzerinden mi yaptırdın Selman.Buna dikkat et.
@Özcan Musaoğlu (4716) abi aracı hem şaseden hemde plakadan sorguladım hasar kaydı gözükmüyordu. Ayrıca tanıdık bir polis abime plakayı verdim o sorgutlatmış araç İstanbul plakalıymış sonradan bu plakayı almış 8 el değiştirmiş. Bir sıkıntı gözükmüyor dedi. Araç sahibi kaymakamlıkta yazı işlerinde memurmuş. Tek parça boyalı olduğunu ve kmnin orjinal olduğunu söylüyor. Araç içinin resimlerini özellikle istedim koltuklarında direksiyonunda vs. öyle aşırı bir aşınma yok temiz gözüküyor. AÇıkcası hem aracın fiyatının böyle uygun olmasından hemde sorunsuz gözükmesinden bende işkillendim ancak araba temizse eğer üzülürüm bu aracı kaçırdığıma.Birde abi sen nerden anladın plakanın 2012 model olduğunu?Mesaj Birleştirildi: Mayıs 24, 2015, 20:12:31ŞİMDİ fark ettimde şaseden sorguladığım mesaja cvp ***854S şasi ile sorgulanan araç SBM kayıtlarında yoktur diyor. Bu ne anlama geliyor.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 24, 2015, 20:50:10Adama söyledim simdi usenmeden gitti kaput üstündeki numarayi resimleyip yolladi harf hatasından dolayıkayit gozukmemis . ddoğru numarayla sorgulattim hasar kaydi yok.
@Özcan Musaoğlu (4716) abi aracı hem şaseden hemde plakadan sorguladım hasar kaydı gözükmüyordu. Ayrıca tanıdık bir polis abime plakayı verdim o sorgutlatmış araç İstanbul plakalıymış sonradan bu plakayı almış 8 el değiştirmiş. Bir sıkıntı gözükmüyor dedi. Araç sahibi kaymakamlıkta yazı işlerinde memurmuş. Tek parça boyalı olduğunu ve kmnin orjinal olduğunu söylüyor. Araç içinin resimlerini özellikle istedim koltuklarında direksiyonunda vs. öyle aşırı bir aşınma yok temiz gözüküyor. AÇıkcası hem aracın fiyatının böyle uygun olmasından hemde sorunsuz gözükmesinden bende işkillendim ancak araba temizse eğer üzülürüm bu aracı kaçırdığıma.
8. Kez eldeğiştirmesi normal tamamda bu adamlar nasıl 5 yıl muayene yapmamışlar o tuhaf muayenesi olmayan araç için noter satışı oluyor mu ki
Abi, 8 el değişimi nedir ya ? Yapma gözünü seveyim.Adam 19 Şubat'ta üzerine almış arabayı, sen "2 aydır araba ilanda" diyorsun. Daha 1 ay kullanmadan okutmaya çalışıyor. Al-satçı da olsa ben sevmem böyle işleri.Ayriyetten, sağ arka stop lambası, sol arka stop lambasına göre daha yeni duruyor.Kaç abi oradan, arkana bile bakma.
Sıkıntıdan vs. satıyorsa tamam da, yoksa 3-4 aylık aracını satmak istiyorsa birşey vardır. ve 8 kez el değiştirmiş gerçekten nedir bu.
@Selman Yalçın (18649) Aracın 8 kez el değiştirmiş olması normal bir durum değil Selman. Hasar kayıtlarında bir şey çıkmamış ama kayıtsız yaptırılmış bir takım hasarlar da olabilir. Biraz daha araştır acele etme.
Focus ne oldu selman abi?
Selman elinin altında ki araba daha iyi değil mi?1.000 lira fark var sadece.Onu değerlendir bence.Hem bu siyah temizliği bakımı zor olur...