0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla o muayenesiz oluşunu bende anlamadımYüksel bende senin gibi düşünüyorum bende çok işgillendim. Ancak beni cezbeden hem full olması hemde fiyatı gerçekten uygun geldi. Aslında bandırmada da var bir avensis var. 200bin kmde ama oda çok istemiş 33 istiyor.
BANDIRMA'daki AVENSIS'i biliyorum abi, gelip geçerken görüyorum, İDO'nun yanındaki garda duruyor. Niyetine girersen detaylı bir şekilde baktırabilirim.22/10/2013'ten beri sahibiymiş.
Yalnız sana sunu söyleyeyim Selman D sınıfı bir araçtan sonra alacağın B ve C sınıfı araçların hiç birinden zevk alamayacaksın bunuda bil
Çok güzele benziyor araç temiz kullanılmış. Fakat bakımları da yapılmış mı ona da bakın. Özellikle otomatik şanzıman yağı değişmiş mi çok önemli. Değişmediyse de değişen sıkıntısız bir araç bulun.
Abi ACCORD süper duruyor.Bekledin bekledin turnayı gözünden vurdun bence. Şimdiden hayırlı olsun diyeyim.
accord müthiş bir araba 2.0 motor ve çok güçlü annemin arkadaşinda vardi 1 kere sürme firsati bulmuştum oturaklilik,konfor ve hacim üst düzey onun araba en son attiginiz linkteki aracin rengindeydi ama fulldü elektirikli,deri koltuklar sunroof ayrica ses sistemi süper:)
Bizim insanımızın servis bakımlıdan anladığı motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi ve kabin filtresi değişimidir O nedenle şanzıman yağı hiç değişmediyse şaşırmam.
Bilemeyeceğim Selman abi motor yağını da değiştirmeyelim o zaman 2 si de ısınıp soğuyor sürekli.
Valla kardeşim ben şanzımanı sorunsuz kullandım ama illaki değişmesi gerekiyorsa değişmelidir. Bende araçtan soğuduğum için bi işlem yaptırmadım. Ama eğer bu araca ısınırsam bakımlarını yaptırırım eksiksiz.
Merhaba Toyotaclup üyeleri. Dün itibariyle yeni arabamı almış bulunuyorum Allahın izniyle.Aracım 2004 model 2.0 Honda Accord SportAraç 235bin kmde ancak uzun yıllar bir iş adamı kullanmış o yüzden içi çok temiz. Dıştan 2 parça boyası var.20bin km önce komple motor yapılmış sağlam ustalarca Şanzıman yağı 2 ay önce değişmiş, yağ bakımı 2bin km önce yapılmış, muayenesi 2 ay önce yapılmış. BRC lpg 2012 Aralıkta takılmış. Şuan için masraf gerektirecek hiç bir yönü yok arka amortisör dışında. Onuda satan adam söyledi patlak diye ustalara götürdüm diyolar bu patlak değil ama aldığım adam sen bakma onlara değiştir amortisörleri sonra sıkıntı yaşarsın dedi. Adam benim binmem için hazırlamış aracı. şimdilik daha kullanamadım ama yakında resimlerini paylaşırım siz değerli dostlarla.