0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
egp'nin eg serisinden kötü olduğunu söylemişlerdi. demek ki haklılarmış. egp 2 var bizde. böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Ben bu yıl aldım lastikleri yeni tarihli şu an için bir şikayetim yok memnunum lastiklerden .Ama performans serisi gerçekten gerek testlerde gerek etiket değeri olarak çok başarılı görünüyor hani aldığımdan beri 1000 km civarı yol yaptım şu anlık şikeyetim yok kardeşim 2 yıldır kullanıyor oda çok memnun virajlar felan çok iyi yol tutuş sağlıyor ayrıca çok esnek bir lastik
Doğrudur abi. Benim alacagim zamanda eg nin egp den kotu oldugunu soyluyorlardi.
işin birde kullanımla ilğili yönü var. Eger kullanıcı hatası yoksa
İlkecim bu tip arızaları egerki groovelardaki (çatlak olan yerler) cap kampuandı base kampuandından azsa yapar.Bu bölgelerin cadam resimlerinde ölçüleri vardır limitleride +- 1 mm dir. Benim tecrübelerim teknik olarak bu şekilde işin birde kullanımla ilğili yönü var. Eger kullanıcı hatası yoksa adjusterlar lastiği inceleyecekler gerekirse lastik fabrikaya alınacak ve kesilip kontrolleri yapılarak arıza hakkında karar verilecek. ilke birde lastiğin üretim yeri neresi yanağında yazar paylaşırmısın.
İşin içinde İlke kardeşimiz olunca biraz düşünebiliyoruz Trafiğe kapalı alanda denemeler yapan biri
bir önceki lastiğimiz eg idi. gayet güzeldi. bridgestone kadar uzun ömürlü olmasına imkân yok ama bu handikapını yol tutuştan fazla kaybetmeden konforu arttırması ile kapatıyor. umarım fotoğraftaki durum hata olarak kabul edilir.
İnşallah kullanıcı hatası demezler. Firmalar işlerine gelmeyinci hemen kullanıcı hatası diyorlar.
İlke o vakit akrabanla birlikte gidip verin lastiğinizi ki bahaneyi sana bulmasınlar.
İlke hocamBen bugün 15000 kmlik gy egp 195/60/15 lastiklerimi 350 liraya sattım. Yerine michelin crossclimate aldım 880 liraya. Lastiğimi değiştiren kişi goddyear lastiklerimin aşındığını çok da iyi kondisyonda olmadığını belirtti. Yol tutuşu filan iyiydi hoştu ama lastikler kahverengi siyah arası dalgalı renklerde gözüküyordu içime de sinmemişti bu renk durumu ama normal dediler ben de önemsemedim.
Ben 2000 km'den fazla yol yaptım, şu an için öyle bir sorun görülmüyor, lastikler 2015 üretim ve cidden çok başarılı bir lastik.