0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Belirtmek istediğim sadece yıkama değil, mesela ayakkabı fırçası alıp bu işe ayrılabilir ama detaycı işi bu O rengi her eve gittiğimde bende görüyorum malesef
Crossclimate
İlke bende yanlış hatirlamiyorsam 2011 yaz girişinde eg almıştım bir takım. İlk zamanlar güzeldi. 1,5 sene kadar. Sonrasinda aynı bridgestone serisi gibi lastikler sertleşti. Yüzeyler çatladı, abs devreye girmeye başladı, haliyle içe verdiği ses arttı. Derken birgün benzinlikten çıkarken tak diye çok belirgin bir ses geldi ve inip baktım. Birşey gözükmüyordu. Bir kaç gün sonrasında arabayı babama bıraktım, eve giderken lastik yarılmış. GY bayisine götürmüş ama kullanıcı hatası söylerler vs diye savmışlar.çok geçmeden bir süre sonra arabada ciddi bir çekme oldu. Sonbahar olduğu için yazlıkları çıkartıp kışlık takımı taktım. Yarılan lastik arka sağ da idi. İkinci arıza veren lastik ise ön sol. Bunda ise lastiğin teli atmış ve yüzeye düz bastırınca yüke binmiş merso arka lastiği gibi yatık duruyor. Ve yanak taban arasından teller çıkmış. Alırken testlerine vs. Baktığımda çok iyi değerleri vardı. Ama kullanınca bir süre sonra tamamiyle pişmanlığa dönüştü. Bir daha alır mısın diye sorsalar cevabımı söylemeye bile gerek yok herhalde.
İlke lastikler garantiye gidince araca hangi lastik takılacak? Sende 1 tane brigestone vardı, 1 tane eksik kalıyor galiba? Yada bunu bayi mi karşılıyor nasıl oluyor?
İlke kardeşimin aracının lastiklerine geçen hafta baktık 2014 tarihli bir lastik her iki lastikte de bir sorun yok gayet iyi durum da performans olarak ta hala çok başarılı bende 2 ay oldu takalı çok memnunum bir şikayetim yok yol tutuş ve frenaj cidden çok iyi .
Lastikler iyi abim. Onda problem yok zaten. Sorun yarılması
konunun başından beri kullanıcı hatası olduğunu söyleyeceklerini düşünüyorum
Aynı lastikler bendede var her türlü yolda kullandım en az 15000 km dir kullanıyorum sizin gösterdiğiniz çatlaklara baktım bende hiçbirşey yok 2015 9 hafta üretimi