0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar ben de lpg taktırmayı düşünüyorum ama kafam çok karışık. Servis landirenzo ile anlaşmalı taktırıyor landirenzo 3 yıl garanti veriyor motor garantisi fakat landirenzo nasıl bir marka kaliteli mi corollaya uyumu nasıl servis ağı nasıl bilgim yok ve biraz pahalı 2400 TL diyor. Brc daha iyi gibi geliyor ama motor garantisi ver miyor verse bile Hdi sigortadan 200Tl istiyor 2000TL diyor. Servis ağı çok. O yönden iyi.Landirenzo daha mı sesli çalışıyor? Hangisini taktırmalıyım servisin yönlendirdiği landirenzo mu yoksa Brc mi? Kafam çok karışık.
Herkese merhaba , sitede aradım fakat tam bilgi alamadım.yeni kasa 1.6 corollama lpg taktırmak istiyorum.Fakat brc ve lavoto arasında kaldım.Sizce hangisini taktırmalıyım.Öncelikli olarak takan usta kalitesinin olduğunu biliyorum.Lavoto gaz ayarını kendi ayarlıyor diyorlar doğrumu acaba? Brc de Türkiyede yapılan çakma yan sanayi parça çok diyorlar kafam çok karıştı.
Landirenzo taktirip pişman olanlardaNim. 2000 corollamizda da landirenzo vardı ondan da memnun değildim. 2011 avensis de BRC kullandım çok memnun dum. Şimdi 2014 corolla ya 6 ay önce landirenzo taktirdim bin pişmanım.
Ulaş Bey ne gibi sorunlar yaşadınız neden landirenzodan bin pişmansınız.Brc yi mi tavsiye ediyorsunuz yani.Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Mustafa bey,özür dilerim,ilk aracımdaki lpg kiti Tartarini marka idi ama montajı Olgun lpg yapmıştı.ikinci aracıma 2005 yılında Landirenzo taktırdım.Tekrar özür dilerim ,hiçbir zaman marka fanatiği olmadım,ama işinin ehili ustayı da arayıp bulma gayreti içinde oldum
Bende yeni BRC taktırdım, çok uzun yolda deneme fırsatım olmadı fakat şuana kadar hiç bir güç kaybı hissetmedim. Siz rapmalardaki %10 luk güç kaybını nasıl hesapladınız.
Valla benim aracım 1.33 corolla zaten en büyük sıkıntıyi yokuşlarda yaşıyorum ona da sıkıntı demenez tabi de. %10 büyük bi rakam ben lpg'ye hiç bulasmayim o zaman [emoji19]