Yakıt olarak aracimdan çok memnunum uzun yolda kış şartlarında 5.7 havaların ısınmasıyla 5.2 tükettim. Uzun soluklu rampalarda motorun ufalikligi hissediliyor bunu kimse inkar edemez zaten bu motoru alan da bilerek alıyor ne kadar köfte o kadar ekmek. Aracimdan inanilmaz memnunum yakit konusunda da ama gönül ister ki lpg'li olsun daha az yaksin onun için dedim bunu . Ama yüzde 10 çok yüksek bi rakam o kadar olacağını sanmıyorum ben şahsen.
Lpg olayini çok araştırdim. Brc taktıracağim. Bnim aracımda 1.33 motor gayet güzel gidiyor. Rampada da sorun yaşamiyorum sollamalarda da. Düşük motor araç devrini aldikca gider. 2.0 cc li 200 beygirlik araç performansı beklemek yanlis olur. Yeni hyundai accent blue 1.4 motor ( aslında 1.368 cc) Toyota 1.33 ile beygir tork degerleri yaklasık ayni. Arkadaşımda var gayet güzel gidiyor. Kimse bu araç girmiyor demiyor. Yine hyundai i20 1.2 motor arac 82 beygir Corolla dan da 30 kg daha ağır.. ama yine güzel gidiyor yorumlara bakarsak bu aracın hıc gitmemesi lazim. Herkes kendine göre arac satin alir. Insanlarin akillarini bulandirmamak lazim.
Arkadaslar bugun brc my11 kit taktirdim aracima denizlide. Yorumlarımı paylasirim zamanla
2013 1,6 corollaya lavato takdırdım TEKLEME TİTREME KASİSTEN ATLAR GİBİ SARSINTI hiç bitmedi
Lpg'yi kullanıp memnun kalanda var aman dikkat diyende var. Şahsi kannatim (büyük konuşmayım) ben 9 yıl lpgli araca bindim dahada binmem heralde. Toyota Allah'ın emri değil sonuçta yakıt sorun oluyorsa alt segmente binerim hatta leon tdi alır ona binerim.
Son olarak illede lpg diyorsanız 500 km yol gidin ama düzgün bir firmaya taktirin.
ben 15 gün once prins silverline taktırdım şuan için memnunum ses ve performans bakımından bir değişiklik olmadı
Hayırlı olsun lpg kitiniz. Lpg'den memnun olmayan arkadaşlar tamamiyle usta kurbanıdır.
2013 1,6 corollaya lavato takdırdım TEKLEME TİTREME KASİSTEN ATLAR GİBİ SARSINTI hiç bitmedi
Bende Lovato taktırdım ve memnunum. Ayarları konusunda size yardımcı olabilirim
ben atiker gold serisi obd li sistem taktırtırdım 1400 tl hiç sorun yok çekişte düşüş yok hissetmiyorsun parasını kurtardı amaç ekonomi ise parasınıda bir an evvel kurtarsın.
Benim arkadaşımda atiker gold taktırdı çok güzel gerçekten sadece işi bilen usta olsun yeterki.
Murat bey nasıl yardımcı olabilirsiniz
Bu sektörün tartışmasız en iyi iki markası B R C ve P R İ N S...Kaliteli marka otomobillere kaliteli lpg kitleri yakışır aracınızın değerine değer katar..