0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"Dizel araca benzin pompası uymuyor. İstesen de benzin dolduramazsın." demişlerdi. Demek ki yanlışmış. Bundan sonra dikkat edeyim bari. Size de çok geçmiş olsun.
Benzin pompa tabancasi dizel aracain deposuna uyuyor mu?[/quoteUyuyor kardesimMesaj Birleştirildi: Mayıs 11, 2015, 23:29:31Cok saolun arkadslar Allah razi olsun hepinizden, yalniz soyle bi durum var, bu petrolun sahibi toyota servis mudurunun arkadsiym, hemen aradi gizli gizli konustular, işkillendim, sonucta aracta yapilan islem ve fatura benzinciye gitcek.petrolcu servise bu isi en asgari sekilde halledin diye servis mudurune talimat verebilirmi, yani degisecek bi parca varsa da degistirme yoluna gitmeyip sadece depo bosaltilip temizlenince tamam derlerse ok demeliyim, katakulli yaparlar da aracta ilerde bazı sıkıntılara sebep olabilirmi bu durumlar.beni kandirmamalari icin ne yapmaliyimMesaj Birleştirildi: Mayıs 11, 2015, 23:35:36Arkadslar, yalniz soyle bi durum var, bu petrolun sahibi toyota servis mudurunun arkadsiym, hemen aradi gizli gizli konustular, işkillendim, sonucta aracta yapilan islem ve fatura benzinciye gitcek.petrolcu servise bu isi en asgari sekilde halledin diye servis mudurune talimat verebilirmi, yani degisecek bi parca varsa da degistirme yoluna gitmeyip sadece depo bosaltilip temizlenince tamam derlerse ok demeliyim, katakulli yaparlar da aracta ilerde bazı sıkıntılara sebep olabilirmi bu durumlar.beni kandirmamalari icin ne yapmaliyim..