0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hah, tam oldu şimdi. Tek taraflı konuşmak olmaz sonuçta. Neler oluyor operasyonda peki?
Bana gore en iyi kargo ups kargo. 20 kusur kargo aldim 10 kusur kargo gonderdim ( Kapima cagirdim kendilerini) hic sorun yasamadim. Internette guncel takip yaptim. Ptt zaten allaha emanet. 2014 ten beri 200u geckin kargo aldim. 50 ye yakin gonderdigim var ucuz oldugu icin. her 10 kargonun 9 unda sorun yasadim. Yurtici kargo ile de toplamda 30 urun alip gondermisligim vardir. fiyatta iyi kitliyor. Mng kargo ile toplamda 10 urun alip gondermisligim var. Fiyati iyi ve hizli fakat benim evimin ordaki şube acayip sorunlu. Dayaklık adamlar...Sürat kargo ilede 20 30 kere alip gonderme yapmisimdir. Ucret her defasinda farkli oluyor ayni noktaya gonderim. Istanbul icinde 2 gunde ancak ulastiriyorlar ne yapiyorlarsa. Aras kargo ile 10 u gecmedi alip gondermede biraz yavaslar kendileri
Abi bizim bölgeden dolayı çok sorun yaşıyoruz. Baktığında yurtiçi gönderi hazırlanıyor ama fiyat yurt içi gönderiye göre fahiş yurtdışına göre cüzi. Ektra yurtiçi görünümlü yurtdışı olduğumızdan gümrük prosedürü anlatmaya girince çoğu alıcıyla işin içinden çıkmak birhayli zor oluyor İlkecan bir Ups operasyon sorumlusu olarak böbürlendim ablacım şimdi
Yanlışlıkla klima mi göndermişler