Gönderen Konu: Kargo!.  (Okunma sayısı 2505 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
Ynt: Kargo!.
« Yanıtla #20 : Mayıs 07, 2015, 21:41:20 »
Surat kargonun allah bin belasini versin diyorum.3 4 kere kargo geldi bi tanesini eve getirmediler hepsini gidip kendimiz aldik.Şikayette ettik,dukkanda adama diyoruz sizi sikayet edicez edebilirsin abi sorun yok diyor.Yurtici,aras,mng,ups hepsiyle alisverisim oldu ama Sürat kadar şerefsiz bi firma görmedim.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 07, 2015, 21:41:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 07, 2015, 21:43:08 »

İlkecan bir Ups operasyon sorumlusu olarak böbürlendim ablacım şimdi :D
Iyi olan övülür abla :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '14
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 07, 2015, 22:09:26 »
Hepsi buradadan defalarca alışveriş yaptım ve hep yurtiçi kargo ile henüz bir problem yaşamadım hiç bir zamanda kargom gecikmedi.
VW Golf 1.6 TDI & DSG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 07, 2015, 22:18:55 »
En son Aras kargo ile bi paket geldi gecikmeliydi. Bir çok kez PTT kargo ile sipariş geldi gayet hızlıydı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 07, 2015, 22:34:10 »
Kargo firmaları bayilik sistemi ile çalıştıkları için her şubede kalite standardı farklı oluyor.

Bizim bölgede en sorunlu kargo firması Aras Kargo Adam kapıya kadar gelmiş gönderim var herşey hazır diyorum araba da boş.
Şubeyi arayın başka kurye gelip alacak diyor. Şubede telefonu açan yok 2 gün sonra ancak kavga dövüş gönderiyi gönderebiliyoruz.

Mng ile Yurtiçi güzel çalışıyorlar. İşin garibi Sürat Kargo da bizim bölgede çok iyi sabah ilk önce onlar geliyorlar.

Kargo firmalarında en uyuz olduğum konu telefonu açmamaları. :(  Şubelerde gözümle telefonu açık bırakıp geyik yapan elemanlar
görmüşlüğüm bile var.

Yurdışı çalışan firmaların geneli iyi  DHL, UPS, TNT ve FEDEX İçlerinde en iyiler...
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 07, 2015, 23:05:26 »
Ben kargolardan memnunum bazen uçakla geliyorlar sanıyorum.Sadece kargoyu büroda bekletip ertesi sabah getirmelerine gıcığım.O yüzden takip edip hemen gider alırım.Nerdeyse kamyondan beraber indireceğiz. ☺

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 07, 2015, 23:41:46 »

Uğur Bey! Siz 19:00 da sistem kapanıyor diyorsunuz da biz yurtiçi kargonun 17:00den sonra kargo kabul ettiklerini göremedik. Kötülemek gibi olmasında iş yerine yakın şubedekiler sanırım silah zoruyla çalışıyorlar o kanıya vardık en son.

Saat beşte kargo alımını durduruyorlar. Beşten yediye kadar sözgelimi 20 fatura kesebilme kapasiteleri varsa ve ellerinde de 21 kargo varsa, o bir kargoyu çıkartmıyorlar yola. Murphy kanunları gereği de o bir kargo en acili oluyor ve ertesi gün öğle saatlerinde eğlence başlıyor.:D
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mayıs 08, 2015, 00:17:16 »
lisede 6 tane japon hocamız vardı ve derslerimizede girerlerdi (tuzla endüstri meslek lisesi) onlardan şunu öğrendik ve bir nevi hayat felsefesi haline getiridk.hangi iş olursa olsun yaptığın işe saygı duymuyor öenm vermiyor ve ciddiye almıyorsan hayatta başarılı olamazsın,bu bize öğretilen ve uygulatılan bir felsefe oldu..çok şükür şu ana kadar da bundan ödün vermemeye gayert ediyorum.
Para kazanmak asla kolay olmadı ve kolay olmayacakta ama bazen kargo şirketi çalışanlarına baktığımda kendi kendime acaba para kazanmak bukadar basit ve kolaymı diye sormuyor değilim....Bir gönderiyi kayıt altına almak yada bir gönderiyi teslim etmek nekadar zor olablirki?Yapılan iş neden ciddiye alınmazda sırf yapılmış olsun diye yapılır??.....

teşekkürler hakan bey gene turna ve gözü ikilisini yan yana getirdiniz:))