0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bu ara eşimin hastane işlemleri dolayısı ile aracı baya kullandım hastane ev arası sürekli çevre yolunu kullanıyorum yolda dikkat ettiğim bir şey var aracım aracı sık kullanınca fark ettim yasal sınırları geçmem 90-120 arası kullanıyorum malum birde benzinli olunca yan rüzgar dan mıdır yoksa başka bir şey den mi bilemedim .böyle ufak saga sola kaymalar oluyor gibi ama direksiyonda öyle asılmalar yok ama sanki direksiyonda bir boşluk oluyor gibi araç sola doğru benim hakimiyetim dışında gidip geliyor gibi oluyor .Anlam veremedim ben rüzgara bağladım E12 Seda kasada başına böyel bir şey gelen var mı şunu da belirteyim 2-3 hafta önce aracın lastiklerini değiştirdim goodyear efgrip aldım 1 takım balans ayarları da yapıldı .Orijinal ebat lastik takıldı şehir içinde bir sıkıntım yok .
yan yüzeyi geniş olan her araç yan rüzgarlardan etkilenir. Motorsiklet kullanırsan vücudunun alanı kadar etkilenirsin Corolla mı ufak Golf mü?
astra f gibi e12 de yol tutuşu yok,bu kesin,e14 de mi aynı acaba.
corolla da sadece motor var gibi,özellik filan pek iç açıcı değil ama yinde çoğundan çok çok iyidir,bana göre.
Efsanede de var o yan rüzgar dalgası. Hergün şehirler arası 100 km yapıyorum dönüş aşırı rüzgarlı oluyor. Resmen arabayı kaldırıp atacak gibi. Araba 4 kişi yük var ona rağmen. Tırın sollarken bir kere atacak gibi oldu aşırı tırstım. Çok zor bir durum.