0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba 2015 cvt otomatik yarisim şuan 500 km de... yaklaşık 45 kuruş yaktı ilk depoyla ve düşse düşse 37-38 kuruşa düşecek gibi sakin kullanmama rağmen. O yüzden LPG kiti taktırmak istiyorum. Toyota BRC öneriyor ama çekincelerim var ve işin içinden çıkamadım. İzmit'te FS otogaz var ki ününü duymayan yok çok da memnun insanlar. 1800 tl dendi fiyat olarak. Benzer durumda kalan ve lpg taktıran arkadaşlar bi el atabilir mi? LPG sistemlerinin aracı stop ettirdiğine dair söylentiler duydum. Teşekkür ederim
Brc ince ayar yapılmadığı için diğer kitlerden fazla yakıyor ve çoğu parçası konya yapımı olduğu için atiker taktırın fazla para vermemiş olursunuz. Kendi aracımda lovato var ve ogün abi kadar memnunum. Kasım ayında auris aldık ertesi gün atiker nano fest taktırdım çok memnunum tam otomatik şehirlerarası 18 kuruş yakıyor şiddetle tavsiye ederim tabi ustanızıda iyi seçmeniz lazım.
Verdiğiniz bilgi yanlı ve yanlış. Bu beyanınız için gerekli başvuruyu yapıyorum. BRC İtalya/creasco da Üretilen %100 ithal bir üründür. Lpg ayarı ile ilgili Yazdığınız bilgi ise basit ve teknikten uzaktır.Bilgi paylaştıkça değer kazanır fakat bu bilgi doğruysa r
Ben kendi aracıma taktıracağım zaman kendi ustam (dörtnal toyota) dedi bunu. Konya yapımını da taktırdığım yer (quattro garage) söyledi. Ben duyduğumu söylüyorum.
Seçkin Bey ;İnsan her duyduğunu doğru sayarsa ve bunu da doğru bilgiymiş gibi bu tip bilgi paylaşım ortamında paylaşırsa insanları yanıltmış olursunuz. Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız. (Konfüçyus)
Ben de Atiker OBD kullanıyorum Seçkin, taktırdığın yerde taktırdım ve gerçekten iyiler. Çok eleştirilen atikerin de taktırdıktan sonra doğru bir karar vermiş olduğum ve eleştirilmeyi haketmedi sonucuna ulaştım. Eleştirenlerin de usta mağduru ya da bakımını yaptırmayanlar olduğunu düşünmeye başladım.Usta iyiyse her lpg kiti iyidir. Arkadaşlarım BRC kullanıyor, bir sıkıntıları yok. Atiker obd kullanıyorum, çok memnunum. Aynı şekilde lovato ve prins de iyiler. Denilen şeyleri yanlış anlayabiliyoruz. Atiker obd olduğundan, obd özelliği olmayan diğer kitlerin kendi kendine ayar yapamadığından bahsetmiş olabilir. Sonuçta uzun yolda yüksek bir geçitten geçeceğimiz zamanki yanma odasındaki hava-yakıt karışımı nasıldır, nedir, malum.Yol testi yapan, ne yaptığını bilen, sadece montajcı olmayan usta seçiniz.
Hocam son donem brc enjektor kutugunde mtm yazmıyor. Brc.it sitesinde my11i goremedim.
Oncelikle yazılanları yeni okudum.yanlı tabirini doğru bulmuyorum. Gereken uyarı yapıldı mı bu cümle ile ilgili. Benim bildigim kadarıyla seckinin babasının akrabasının lpg dükkanı yok. Yani bir saf tutması icin sebep yok. Firma sahibi de degil.bu isi de yapmıyor. Bu isi yaptığını sanan usta da bir hayli fazla.ne islem yapılacak beyan ile ilgili acaba? Açıkcası bende brc nin türk ortaklığının olduğunu düşünüyorum. Onceden hic yada nadir görürken bir anda reklamların patlaması ve montani yapan ustaların hem yerli hemde italyanı mevcut demesi bunun sebepleri. Arabadan bir usta kadar anlamayacagımızı düşünecek olursak inanmak dışında yapacak birseyimiz var mı? Burası türkiye olunca hersey mümkün diyoruz sonucta.benimde tercih edeceğim bir marka değil atiker ve brc açıkası