0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Amaç tartışma yaratmak değil yanlış anlaşılmasın lütfen. Ama hep suna inanırım ortada bir yanlış var ise iki taraflıdır. Ne islem yapılacak ise cift taraflı yapılsın diye. Babamızın sirketi degil ne seckinin ne benim. Kazancımızda yok sonuçta
yok abi ne tartışması yaratıyım. bana ustam ya prins ya atiker taktır dedi ben onu savunuyorum dediklerini diyorum gördüğümüz muameleye bak. böyle esnaflık mı olur bu kafayla giderse biraz zor ekmek yer. yanlış bişey biliyosak öyle değil böyle olacak diye uyarması lazım. çorumluyum ben alacanın yarısı bizim kötü haber tez duyulur kusura bakmayın...
Yazım sana değil genel kardeş[emoji4] sana değil yani
olsun abi sen beni bilirsin ben seni önemli olan polemik yaratmak değil mi
Eline koluna sağlık abi. Anlaşılan bu yazı mehmet beyin işine gelmediği için cevap verme ihtiyacında bile bulınmamış anlaşılan brc ye ortak
Arkadaşlar merhaba 2015 cvt otomatik yarisim şuan 500 km de... yaklaşık 45 kuruş yaktı ilk depoyla ve düşse düşse 37-38 kuruşa düşecek gibi sakin kullanmama rağmen. O yüzden LPG kiti taktırmak istiyorum. Toyota BRC öneriyor ama çekincelerim var ve işin içinden çıkamadım. İzmit'te FS otogaz var ki ününü duymayan yok çok da memnun insanlar. 1800 tl dendi fiyat olarak. Benzer durumda kalan ve lpg taktıran arkadaşlar bi el atabilir mi? LPG sistemlerinin aracı stop ettirdiğine dair söylentiler duydum. Teşekkür ederim
Şeçkin,Bu ifade çok yakışıklı olmamış bence.Gereksiz bir tartışmaya gerek var mı?Fikirleri belirtmek ve yargılamak farklı şeylerdir.
1.6 corollam var prins taktırdım ve çok memnunum ustamın ifadesi yıllık 15000 km üzeri yol yapıyorsan prins bunun altında yol yapıyorsan brc demişti bu iki markayıda tavsiye ederim
Herkese Merhaba ;Genç arkadaşlar konuya biraz agresif yaklaşmışlar. Benim bu forumda bulunma nedenim doğru bilgiyi paylaşmak , lpg kullanıcılarına bilgim ölçüsünde yardımcı olmaktır. 200.000 defa okunan bir sayfa bunun göstergesidir. Marka ayrımı yapmaksızın bilgim ölçüsünde herkese yardımcı olmaya çalışırım. İnsanlar lpg konusunda yetersiz bilgiye sahip olabilir, bu çok normaldir , ki ben bir çok forum sitesinde bunun için varım. Yıllardır her bilgiye açığım doğru / yanlış fark etmez , yanlış bilgi düzeltilir ama yanlı bilgiyi kabul edemem. Buradaki tartışma da buradan kaynaklanıyor. Siz LPG ustanızın size söylediği yanlış bilgiyi burada önce kendi düşünceniz gibi paylaştınız ve sonra bu benim değil ustamın söyledikleri dediniz , işte bu yanlı bilgidir .BRC 'nin Konya'da üretildiği ise yanlış bilgidir. 4 defa İtalya'ya gidip BRC'nin bütün üretim tesislerini gezip gören , eğitim alan birisine bunu kendi düşünceniz gibi söylediğinizde tepki alırsınız.Benim tepkim ise bunaydı. Bu nedenle size yanlı ve yanlış bilgi veriyorsunuz dedim . Amacım polemik yaratmak değil durumu size izahtır. Herkese iyi forumlar. Saygılarımla ... Buarada Alacanın yarısa değil tamamına selamlar