0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamün Aleyküm arkadaşlar yaklaşık 10 gün öce debriyajdan yağsız kalmış kapı gıcırtısı gibi bir ses geliyordu ustaya götürdüm debriyaj pedalının oraya würth yağ sıktı tekrar yaparsa gel debriyaj üst merkezi değiştirelim dedi araç 150000 baskı balata değişmedi araç yokuşta kalkışta devir ve hızlanmada da sıkıntı yok 3. viteste kalkmak istesek stop ediyor benim sıkıntım yağladıktan sonra 5-6 defada bir debriyaja bastığımda tel kopacakmış gibi tak diye bir zorlanma sesi var ayağımı debriyaj pedalında tuttuğumda kavrama sırasında gıdıklar gibi bir his oluşuyor baskı balata geldiyse sorun değil değiştireyim ancak sorun devam ederse baskı balatadan değilse boşa değiştirmiş olacağım sizin görüşlerinizi almak isterim.
Ben sırf o ses yüzünden 89 binde baskı balatayı değişirdim ki özenle kullandığım halde. Kalkacak da olsam ışıklarda da beklesem debriyaja basık halde beklemem mesela. Yani baskı balatayı benim gibi gereksiz yere degistirmenize gerek yok. Sese alışmak zorunda gibi hissederek kullanıyorum o kadar. Yağlasam da bir süre sonra tekrar çıkartacak bana o sesi.Ama şu var ki her zaman sürekli de yapmıyor.
Benim Ae101de de var bu sorun ama arada bir yapıyor. Acaba debriyaj üst veya alt merkezinde mi sorun var diye düşünüyorum.
sorun büyük ihtimal üst merkezde.ses bi süre sonra takılmalara başlıyor.basıyorsun geri gelmiyor.geri çekip devam ediyorsun daha sonra yolda bırakıyor.
Bendeki tıkırtı, her basışta yapıyor. hatta debriyajı bıraktığında en üst noktasında bir boşluk olur, basarken o boşluğu aldıktan sonra tıklıyor. Yolda bırakma söz konusu ise durum ciddi demektir.
Mustafa Abi boşluk dedin de o zaman senin pedalda veya üst merkezde bir sorun var ayrıca baskı balata yeni değişti dedin. Koltuğu en arkaya çekip direksiyonun altına, pedalın bağlantı noktalarına bakıp elinle pedalı sars- bas. Pedala bağlı motora doğru giden bir demir çubuk var o çubuk üst merkez piston kolu. Eğer o anormal hareket ediyorsa sorun ordadır. Ayrıca pedalın en tepesinde pedala destek olan geri gelmesini engelleyen bir civata olması lazım. O cıvatayla pedal arasında gereğinden fazla boşluk olabilir ya da pedal ayarı çok geridedir onu da kontrol et. Ya da bunları bir ustaya söyleyip baktırt umarım ufak bir sorundur.
Direksiyonun altından pedal kısmını iki kez inceledim, hatta öncesinde belki geçer diye Wd-40 ile yağlama yapmıştım.debriyaj pistonunda dışardan göründüğü kadarı ile fiziksel bir sorun görünmüyordu, gözle takip ederken elimle pedala basıp bıraktım.Fakat pedalın geri gelmesini engelleyen destek civatasını bilmiyodum. tekrar kontol edeceğim, hafta sonu müsait olabilirsem bi ustaya göstermeyi düşünüyorum, Üst merkez arızalı ise, değişimi biraz meşakkatli gibi görünüyor. Malum yerde çalışma alanı biraz dar gibi. Sendeki sorunda pedala basınca tıkırtı yapması mı yoksa bilindik yay sesi gibi cızırtı mı?ilgin için teşekkür ederim Yasin kardeşim. Sağlıcakla.
Rica ederim abicim. Bendeki ses 3/4 ünde geliyor tam dibe yaklaştığı zaman bazen yüksek bir tak bazen de ince bir tık ses geliyor. Fakat çok nadir yapıyor. Sesi hem duyup ayağımda da hissediyorum. Abi bir kişi direksiyona geçsin motor kaputunu aç o kişi debriyaja basınca dinle şanzıman tarafından mı geliyor yoksa içerde pedal tarafında mı. Şanzımandan olduğunu sanmıyorum ama ( sonuçta bilya milya sorunlu olsa balata değişimi yapan usta dediğimiz insan değiştirirdi ) yine de sesin yerini tespit etmek önemli. Ayrıca evet biraz meşakatli bir iş. Saygılar.