0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar benim araç mayısın 6 sında 1 yaşında olucak,şu an 5500 kmde 10000 olmasını bekliycekmiyim?yoksa senesi dolduğu için servise girmesimi lazım?Şimdiden teşekkürler.
Presedüre göre gitmesi gerekiyor. Ancak 10 bin km de götürdüğünüz vakit 1 yaşında gelmemiş garantisi bozuldu demezler. Kendim den biliyorum.
Mehmet bey hangi servise götürdünüz?
Mehmet bey memnun musunuz sonkardan ,bana çok yakın avcılar servisi,ama ben pek beğenmiyorum esnaflıklarını,sırf o yüzden derindere zeytinburnundan aldım aracı orasıda kapandı bilmiyorum hangi servise götürüceğimi.
Bir arkadaşım 2013 yılında vw.jetta 1.4 tsi araç şu an 4 000km de 3 sefer bakım yapıldı.Allahta dizel almamış.O zaman 57000 aldığı araca şu an 66000 verdiler satmadı.Doğuş otoya attığımız maille bakımı 2 yıla çıkardık.
Nasıl bir bakım yapıyorlar acaba ?yağ,hava filtresi,vs ıvır zıvır şeylermi?Yoksa daha kapsamlımı?Fiyat hakkında bilgisi olan varmı?Birde servis tavsiyesi metrobüs güzergahı üzerinde olursa çok iyi olur Teşekkürler
Sentetik yağların ömürleri 15bin km.dir. Fakat erken değiştirmekte fayda var tabiki de. 10bin km gibi zaten yağ fazlasıyla kararmaya başlıyor. Fakat 15 e kadar götürür.
Acaba ne yağ koyuyorlar?Açık yağmı,yoksa tenekemi açıyorlar?