0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ZR ve NR serisi motorlarında motor yağı 0W20 bu yüzden 0w20 isterseniz kutudan koyuyorlar
Soruyorlar yani ne koyalım diye?yani herkese aynı muamele yok,kaan sen hangi yağı koyduruyosun?
Acaba bekleme süresi mi bir sene çalışma süresi mi?
Çalışma süresi 1 senekapak açıldıktan sonra diye yazdık görmediniz sanırımselametle
selamın alekümkalanını atacan mecburonu bunu hesaplayacaksan o arabayada binmeyecen muhteremselametle
Aynen kalan yağ niye atılıyor ki? Hatta varilden de koysalar 4 lt fiyatı alıyorlar ama araçlara 3.7 lt koyuluyor. 0.3 lt sini isteyin. Vermek zorundalar. Ben kalan yağı bir sonraki bakımda kalan yağı durulamak için kullanırım.
@çağatay Aktürk (28936) abi bugün bakıma gitti sormak lazım yağın kalanını verdilermi diye. Ben geçen ay fiat yetkili servisine gittim yağın kalanını ben istemeden 1 litrelik kutu içerisin de verdiler. Fatura da 3 + 1 litre ayrı ayrı yağ ayrı ayrı faturalandırılmıştı. O nedenle kalanını verdiler sanırsam. Bazı yetkili servislerde her lift başında yağ pompası var araca göre litreyi yazıp ilgili yağı dolduruyorlar faturaya da birim fiyatı üzerinden ücret yansıyor.