0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Böyle kullanmaya devam edin bence yeni aracınızdan soğumayın. En kötüsü iyi bir replika alırsınız, en büyük sorununuz bu olsun.
Peki arkadaşlar athena nın siyahı mı metaliği mi
@Kaan Kara (29002) dostum araci alirken bana soylenen gri orjinali ile degisecek dendi dun ise secim hakki tanimadilar sadece ben biraz cirkinlesince bi model soylediler ama benim istedigim kendi janti oldugu icin kabul etmedim ki soyledikleri model bu modelden kotuydu bana gore sikayet etsem nolacak ki firma prensibi diyecekler artik tek yol takasa girmem olacak ama nasil olir bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum bu konudaBu arada @Mutlu Tekir (30216) dostum bana gore siyah hos olmamisti be yaMesaj Birleştirildi: Nisan 30, 2015, 16:03:13Bu arada @Kaan Kara (29002) onu bilmiyorum ama sanirim istemiyorum denildigi zaman alinmayabilirdi diye tahmin ediyorum ama bence bu konuda da sikayet gidecektir ve toyota yine bi degisim yapabilor ya da ben oyle olmasini istiyorum
@Yunus Öztürk (26535) bey takas işi biraz zor malum istediğiniz model çok popiler bir model. Bu jantları önce satın desem öle hemen alıcı çıkmaz çıksada ölü fiyata gider. Replika da düşünmüyorsunız ki sizin beğendiğiniz modelin orjinali ile replikasını aynı sokak üzerinde gördüm. Replika olan bağıra bağıra ben sahteyim diyordu. Eğer burak abi gibi cms nin farklı bir modelini düşünüyorsanız yetkili cms satıcısına gidip jant takasına girebilirsiniz.
Heyecanı anlamaya çalışıyorum ama, yazının daha anlaşılır olması için türkçe yazıma biraz daha özen gösterelim.
Bence cok fazla abartildi bu konu opel,vw gibi markalar her sene jantlarini degistirir musterileri gram ses cikarmaz.Toyota bi siyah jant koydu demediginizi birakmadiniz.Ki orjinal jantlar oyle ahim sahim bi jant degil.15 lik gibi duruyo.Ama athena griyse hele 17 gibi duruyo bence.Bu kadar takintili olmayin aracinizin tadini cikarin.
Aracım 2015 advance ve üzerinde bahsettiğiniz jantlardan var. bence öyle aman aman güzel değiller. yanlış bilmiyorsam önceki kasada da bunlara benzer jantlar kullanılmış ve bence artık görünümleri eskidi. beyaz araç ve koyu renk jantlar bence daha güzel. aracınızdaki jantlar koyu renk athena ise bence advance jantlarından daha güzeller. eğer dediğiniz gibi sadece belli bir dönemde üretilen araçlarda bu jantlar kullanılmışsa bu bir ayrıcalık mutlu olmalısınız.
Aslinda haklisiniz jantlar guzel mustafa bey ama bu us zevk meselesi ben diger jantlari daha cok begeniyorum. Ya da ben araci almadan once onla butunlestirmistim araci sebebi bu da olabilir suan zaten gri atenalar var aracta ama dahaca isinamadim malesefMesaj Birleştirildi: Nisan 30, 2015, 18:39:50Esat bey sahsi dusuncem siyah hic olmuyo bu araca sizin pozitif dediginiz ayricaliga ben negatif bakiyorum. O yizden tepkim zaten