Gönderen Konu: 2015 corolla jant ve toyotanin sacmaligi  (Okunma sayısı 7783 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 corolla jant ve toyotanin sacmaligi
« Yanıtla #20 : Nisan 30, 2015, 19:50:21 »
Tabii ki zevk sizin araç sizin... Ama bence de siyah iyiydi. Madem değiştirdiniz şimdiki hali de normal advance jantından daha iyi bence. Bildiğimiz advance jantları hem çok küçük duruyo hem de çok sıradan oldu artık...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 30, 2015, 19:50:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 450
  • Model Yılı: '15
  • 65 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 30, 2015, 20:28:01 »
Tabii ki zevk sizin araç sizin... Ama bence de siyah iyiydi. Madem değiştirdiniz şimdiki hali de normal advance jantından daha iyi bence. Bildiğimiz advance jantları hem çok küçük duruyo hem de çok sıradan oldu artık...
Aslında haklısınız bu janta aksam tekrar baktım hoşuma gitmeye başladı ama bende şu sıkıntı var sanırım sanki araç başka paketmiş te ben ona çelik jant amısım havasından bir kurtulabilsem :( :(
2015 1.6 advanced inci beyazı corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 30, 2015, 20:59:48 »
Tek derdiniz bu olsun..  Valla fıstık gibi jantlarınız var şu an.  Ve adım başı görünen inci beyazı Active, Advance, Premium donanımlı Corolla'lar ile aynı değil jantlarından dolayı. Life alan bile gidip o bahsi geçen jantın replicasını alıyor.  Hele de şu an ki Athena jantları verip sakın replica almayın. Halis muhlis CMS üretimi jantlara sahipsiniz.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Nisan 30, 2015, 21:25:41 »
@Burak Atılgan (32862) dostum haklisin o konuda jantlar cok guzel yukarda bahsettigim durumdan dolayi yapabilirsem kendi jantiyla degistircem yoksa replica filan hayatta almam  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 250
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 01, 2015, 21:38:30 »
Hocam aynı isim ve soyisime sahip olmamız ve aynı model ve donanımlı araca binmemiz çok enteresan... kazasız belasız sürüşler dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Mayıs 01, 2015, 21:40:09 »
Hocam aynı isim ve soyisime sahip olmamız ve aynı model ve donanımlı araca binmemiz çok enteresan... kazasız belasız sürüşler dilerim.
Evwt ben de cok sasirdim adasim ayni zamanda memnun oldum tanismak isterim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 01, 2015, 21:48:36 »
Evwt ben de cok sasirdim adasim ayni zamanda memnun oldum tanismak isterim...
hocam esasen Kırıkkaleliyim. Orda iki adet daha Yunus Öztürk vardı  :lol: Neyazık ki Öztürk soyadı çok yaygın. Bu sebepten isim-soyad aynı kişiler ile tanışmak kaçınılmaz oluyor:)) ancak buda iyi dostlukların temeli olabilir tekrardan memnun oldum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Mayıs 01, 2015, 22:11:42 »
hocam esasen Kırıkkaleliyim. Orda iki adet daha Yunus Öztürk vardı  :lol: Neyazık ki Öztürk soyadı çok yaygın. Bu sebepten isim-soyad aynı kişiler ile tanışmak kaçınılmaz oluyor:)) ancak buda iyi dostlukların temeli olabilir tekrardan memnun oldum
Aynen isim soyisim çok yaygın esasen benim adım cok yaygın değil çünkü yazım hatasından dolayı kimlikte yunis yazılı  :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 01, 2015, 22:36:14 »
Aynen isim soyisim çok yaygın esasen benim adım cok yaygın değil çünkü yazım hatasından dolayı kimlikte yunis yazılı  :D :D
hahaha güzel bir detay olmuş. nüfus memuruna selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Mayıs 01, 2015, 22:53:35 »
hahaha güzel bir detay olmuş. nüfus memuruna selamlar
Aynen ne zaman ismimle alakalı bir sıkıntı olsa memura bolca selam  iletiyorum zaten   :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • 26 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mayıs 03, 2015, 21:19:17 »
Aslında haklısınız bu janta aksam tekrar baktım hoşuma gitmeye başladı ama bende şu sıkıntı var sanırım sanki araç başka paketmiş te ben ona çelik jant amısım havasından bir kurtulabilsem :( :(
abi bana hiç öyle gelmedi sanki grisini alsam öyle olucakmış gibi geliyor hep opsiyon seçmişsindir vermişsindir 2000 tl kıyamazsın sen arabaya gelince paraya diyorlar valla toyota ittirdi bana diyorum kimse inanmıyor  :D kullan abi orijinal jantları sanırım değiştirdin. ben bıraktım aynısının grisi gelcek dedi o zaman  değiştirmeyin kalsın dedim. benimde satış temsilcim eski komşum yani bende senin arabanda ilk gördüm bende şaşırdım dedi..
2015 COROLLA ADVENCE
2005 YARİS SOL A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Mayıs 03, 2015, 22:37:44 »
abi bana hiç öyle gelmedi sanki grisini alsam öyle olucakmış gibi geliyor hep opsiyon seçmişsindir vermişsindir 2000 tl kıyamazsın sen arabaya gelince paraya diyorlar valla toyota ittirdi bana diyorum kimse inanmıyor  :D kullan abi orijinal jantları sanırım değiştirdin. ben bıraktım aynısının grisi gelcek dedi o zaman  değiştirmeyin kalsın dedim. benimde satış temsilcim eski komşum yani bende senin arabanda ilk gördüm bende şaşırdım dedi..
@Uğur  Tura (33751)  dostum tam olarak ne demek istedigini anlamasam da sanirim sen de muzdaripsin bu konudan  :D. Bence toyotaya sikayetini bildir ara ve mail at ben yaptim birkac arkadas daha yapti sen de yap cunki.isin maddi boyutu da var normal jantlar 6000 tl iken bizdekiler 2000 tl sonucta biz de ayni parayi verdik su anki advanceler normal janta donmus bu sacma geliyor bana hatta forumda yeni konu acalim jerkes sikayet etsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mayıs 03, 2015, 23:43:10 »
Advance / Premium donanımda ki o bilinen meşhur 6.000 küsür liralık jantlar ve Show room da satılan Athena, Orion, Suriya, Sonowflak tip isimli jantların hepsi CMS üretmi olup CMS firmasının sadece Toyota için üretmiş olduğu tipli jantlardır. O meşhur Advance ve Premium donanımda ki  jantlar ise arabanın fabrika çıkışında üzerinde gelen jantları olduğu için özel siparişe girdiğinden 6 bin küsür lira 4 tanesi. Bunu bana yedek parçada ki adam söyledi bir kaç ay önce sorduğumda. Yoksa o meşhur jant ve Athena tip gri jant da aynı marka olan CMS üretimi. Zaten gidin bakın Show room da pano üzerinde asılı olan jantlara, tabanında CMS logosu basılıdır. Bu bilgileri de bana 2 ay önce arabama jant alıp taktırdığım CMS bayisinin yetkilisi söyledi.  Yani kısaca 4 tanesi 900 liralık CMS marka jant sırf Toyota ya özel üretim olduğu için 4 tanesi 2.000 - 2.500 lira arasında satılmak da servis de ve yine diğer meşhur tip jantlar da sırf arabanın fabrika çıkışı jantları olup özel siparişe  girdiğinden 4 tanesi 6 bin küsür lira. Yani rakam fazla diye iyi olduğuna sanmayın. Hepsi aynı kalite ve marka üretimi. Benim aldığım jantlar da CMS üretimi ve 2.500 liralık ve 6 bin liralık jantlar ile aynı fabrikadan aynı kalitede çıkmış jantlar.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Mayıs 04, 2015, 00:21:53 »
Advance / Premium donanımda ki o bilinen meşhur 6.000 küsür liralık jantlar ve Show room da satılan Athena, Orion, Suriya, Sonowflak tip isimli jantların hepsi CMS üretmi olup CMS firmasının sadece Toyota için üretmiş olduğu tipli jantlardır. O meşhur Advance ve Premium donanımda ki  jantlar ise arabanın fabrika çıkışında üzerinde gelen jantları olduğu için özel siparişe girdiğinden 6 bin küsür lira 4 tanesi. Bunu bana yedek parçada ki adam söyledi bir kaç ay önce sorduğumda. Yoksa o meşhur jant ve Athena tip gri jant da aynı marka olan CMS üretimi. Zaten gidin bakın Show room da pano üzerinde asılı olan jantlara, tabanında CMS logosu basılıdır. Bu bilgileri de bana 2 ay önce arabama jant alıp taktırdığım CMS bayisinin yetkilisi söyledi.  Yani kısaca 4 tanesi 900 liralık CMS marka jant sırf Toyota ya özel üretim olduğu için 4 tanesi 2.000 - 2.500 lira arasında satılmak da servis de ve yine diğer meşhur tip jantlar da sırf arabanın fabrika çıkışı jantları olup özel siparişe  girdiğinden 4 tanesi 6 bin küsür lira. Yani rakam fazla diye iyi olduğuna sanmayın. Hepsi aynı kalite ve marka üretimi. Benim aldığım jantlar da CMS üretimi ve 2.500 liralık ve 6 bin liralık jantlar ile aynı fabrikadan aynı kalitede çıkmış jantlar.
Burak bey teşekkür ediyorum açıklaman için ama dostum hepsini bende az çok biliyorum zaten ama ben deki sıkıntu ben arabayı almadan önce çok büyük hevesim vardı öyleki bütün halinde hep hayal etmiştim gel görki aracı aldım ve jant böyle olunca hayal kırıklığı yaşıyorum işin aslı yoksa hakkaten jantlar on numara benimki psikolojik biraz anlıcan. Toyota bir çözüm bulmassa kendi çözümümü üretmek zorunda kalacağım. Hatta şöyle bir durum var sahibinden.com a bakıyordum da sakaryada 1 dizel 1 benzinli olmak üzere 2015 model 2 tane gri benim jantlardan olan advance model corolla var. Ama ilginç bir durum söz konusu birincisi araçlar sıfır ama ikinci el ilanı açılmıs ikincisi ise benzinlinin güncel liste fiyatı 65.400 iken ilanda 62.500 yazmışlar. Dizel içnde aynı fiyat farkı geçerli.
Şimdi beni düşündüren acaba fiyatların düşük olması jantlara mı bağlı? Anlamış değilim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mayıs 04, 2015, 00:34:39 »
Burak abinin yazısına bir ekleme, CMS jantların iç kısmına kabartmalı harflerle TOYOTA yazıyor
Fiyat bu yüzden artıyor :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • 26 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mayıs 04, 2015, 02:05:15 »
@Uğur  Tura (33751)  dostum tam olarak ne demek istedigini anlamasam da sanirim sen de muzdaripsin bu konudan  :D. Bence toyotaya sikayetini bildir ara ve mail at ben yaptim birkac arkadas daha yapti sen de yap cunki.isin maddi boyutu da var normal jantlar 6000 tl iken bizdekiler 2000 tl sonucta biz de ayni parayi verdik su anki advanceler normal janta donmus bu sacma geliyor bana hatta forumda yeni konu acalim jerkes sikayet etsin
abi bana da gösterilen jantlarla gelmedi araç satış temsilcime sorduğumda valla uğur bende ilk senin arabanda gördüm bu jantları dedi bende bu nasıl iş abi dedim şikayet edicem toyotayı dedim buraya konu açtım 2015 corolla bu jantlarla geldi diye forumda tartışıldı ama dışarda arabayı görenlerden hep iyi tepkiler aldım 10 numara seçmişsin hep opsiyon sanıyor millet bilmiyorlar işte işin aslını benide aradılar ister misin gri jantlarla değişim diye ben kalsın bu saatten sonra uğraşmam dedim şu an kullanıyorum ve benim aracım diğerlerinden farklı olması hoşuma gitti  :) :D
2015 COROLLA ADVENCE
2005 YARİS SOL A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Mayıs 04, 2015, 16:04:34 »
abi bana da gösterilen jantlarla gelmedi araç satış temsilcime sorduğumda valla uğur bende ilk senin arabanda gördüm bu jantları dedi bende bu nasıl iş abi dedim şikayet edicem toyotayı dedim buraya konu açtım 2015 corolla bu jantlarla geldi diye forumda tartışıldı ama dışarda arabayı görenlerden hep iyi tepkiler aldım 10 numara seçmişsin hep opsiyon sanıyor millet bilmiyorlar işte işin aslını benide aradılar ister misin gri jantlarla değişim diye ben kalsın bu saatten sonra uğraşmam dedim şu an kullanıyorum ve benim aracım diğerlerinden farklı olması hoşuma gitti  :) :D
Dostum senin begenmene sevimdim de keske bende begenebilseydim. O yuzden simdi cozum ariyorum.