0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mutlu kardeş çok çok teşekkür ederim.Biliyorum ama zaman dar.Bugün bir karar verdim ve yarın ya olur ya olmaz bilemem.Okul çıkışı gidip inceleyeceğim ve noterler kapanmadan 1 saat içerisinde karar vermeliyim.Bu yüzden forumu incelemeye vaktim yok maalesef.Fakat nasip olur da yarın aracı alırsam bol bol inceleriz artık. Yani,son olarak fiyat konusunda anlaşırsan aracı rahatlıkla alabilirsin,diyorsun.
Yani ihtiyaçlarınıza, kriterlerinize bağlı.Yaris, sınıfındaki en rahat, konforlu araçlardan biri. Yeni yarisin şanzımanı zaten devri sabit tutarak hem ekonomi sağlıyor hem de konforlu bir sürüş sağlıyor. Cool modeli en üst model, elektronik kliması vardı yanlış hatırlamıyorsam, konfor paketiyle hız sabitleyici ve anahtarsız giriş de alabiliyorsunuz. İsterseniz sadece hız sabitleyiciyi de ekletebilirsiniz. Uzun yolda kullanacaksınız genelde hızı sabitleyerek gitmek çok büyük bir rahatlık. Şimdiden hayırlı olsun. Mesaj Birleştirildi: Nisan 26, 2015, 23:07:58Uzun yol kullanacaksınız, uzun yolda az yakan araç zaten, lpg de taktırırsanız iyice koklar.Bu arada cvt nin avantajı, 110-120 gibi hızlarda motor devrinin 2000 civarı olmasıdır, haliyle daha az motor sesi.
İkinci el alacağım için konfor paketli bulmam zor.Olanların da fiyatları şu an için bütçemi aşıyor.Eşim de kullanacağı için sıfır olmasın istedim.Cool'da dijital klima mevcut.Geçenlerde 750 km yol giderek başka bir şehirden 208 almaya kalktım ama galericinin telefonda söylediklerinin hepsi yalan çıktı.İnsanlar boşuna katil olmuyor vardır elbet bir sebepleri. Bu yüzden yakınlarımda olsun istiyorum.
Biri Yaris mi dedi. O vakit son sözü @Mutlu Tekir (30216) kardeşim söylese üstüne laf söylenmez.İlanı ne zamandır takip ediyorsunuz bilmiyorum ancak direk 44 bin gibi bir rakamı vermeye kalkmayın. İlanı önce bi takibe alın bekleyin. Araç 9000 km de 1000 km sonra direk kafadan 450 tl bakım masrafı var. Eğer otomatik almak gibi bir zorunluluk haliniz yoksa 45 - 46 bine sıfır 1.33 Auris alabilirsiniz. 7 hava yastığı , dijital klima, mercek far.Diğer bir konu araba ne kadar az yaksada günlük yapacağınız km epey fazla. Çağatay abide günlük sizinle aynı km yol yapıp ortalama 5.3 tüketim verisine sahipken akıllılık yapıp erken davranarak prinsis marka tüp taktırdı epey bir tasarruf etti. 20.000 km de tüp kendini amorti ediyor. Benzinle 5 litre tüketirseniz gazla 6 litre birim fiyatını baz alırsanız %40 ka varan bir tasarruf söz konusu.Not: Herşey bir yana siz en iyisi gidip bir auris alın derim ben
Evet,Mutlu kardeş sağolsun hızır gibi yetişti sorularıma.44 diyor,inmem de ,diyor.Bakalım ben 43500 vereceğim, kendi bilir,almam. Araç 15 Kasım 2013'te trafiğe çıkmış.İlk bakımı yapılmış.Sanırım yıldan dolayı yine Kasım 2015'te bakıma girer.Eşim de kullanacağı için C sınıfı düşünemiyorum.Yoksa aynı paralara manuel güzel araçlar mevcut.Alırsak şayet bir depo kullanayım,memnun kalırsam lpg düşünmem.Daha önce lpgli araç kullandım onun da kendine göre sıkıntıları var.
43500 mü ne ettiniz. Hiç huyum değil beceremem lakin 40 dan başlayın yüz yüze biraz zorlayın. 42 son deyin. Olmadı ben sizi ararım deyin. ayrılın. Hiç beceremiyorsanız bi arkadaşınızı yanınız da götürün
2013 aralıkta 43500'e sıfır yaris cool + konfor paketini satın aldım... hesabı siz yapın...bu arada ilanda araçta yağmur sensörü + ısıtmalı ayna + esp filan deniyor... bunlar yok... bilginiz olsun...
Maalesef şu 17 Aralık olayları ülkemizin durumunu çok etkiledi.Araç fiyatları aldı başını gitti.Cool olanları inceledim.Dedikleriniz yok.Bazı kullanıcılar kafalarına göre yazıp geçiyor işte.Hatta burada style paketli olan aracı cool olarak ilan vermiş galerici bile var.Arıyorum bu araçta dijital klima var mı diyorum evet ,diyor.
Merhaba arkadaşlar.Aracı bugün alabildim.Dediğim gün gittim ama arkdaş fiyat konusunda taviz vermeyince ve aracın 10 bin km bakımı da yapılı olmayınca anlaşamadık ve almaktan vazgeçmiştim.Bugün tekrar aradı ve aracı 43500'e bıraktı,ben de noter masrafı da senden olsun,diyerek üçü-beşi aramadım ve aracı aldım. Bugün şehir içi 26 km yol yaptım.5,5 litre değer elde ettim,sizce durum nasıl?