0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız güzel günlerde binin inşallah.Hız sabitleyiciyi ister yurtdışından ucuza (çin malı kollar çabuk bozuluyor diyorlar), ister servisten (gereksiz pahalı), isterseniz de @Ufuk Sönmez (16363) Bey'den daha ucuza temin edebilirsiniz. Park sensörü de çok sorun değil, elektrikçiye giderek 100 tl civarına yaptırabilirsiniz.
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Şimdi satıcı eğer sizi geri aradıysa elinize fırsat geçmiş. Bence iyi bir pazarlık yapılabilirdi. Bu arada bakımı kim yaptırdı. ?
hayırlı uğurlu olsun inşallah. güle güle kazasız belasız kullan. hız sabitleyiciyi çinden 50tl civarı alıp kendin de takabilirsin. lakin ben öyle yaptım yaristeki eksilerini okuyunca corollamı daha çok sevmeye başladım
hayırlı olsun. iç aydınlatma ile ilgili sanırım mesut bey yaris'ine bir proje uygulamıştı. forum içinde arama yaparak bulabilirsiniz.
aracınızda kamera var zaten ve geceleri park ederken de sıkıntı yaratmıyor kamera... Park sensörü nedeniyle -şahsi fikrim- tamponu deldirmeye gerek yok...
450 tl lik bakım poleni çıkaralım dediğiniz de polen + klima temizliği dahil 400 tl ye inmiş ya Çok İyi valla. Bende geçen fiyat sorduğum da polen filitresinin 115 tl olduğunu öğrenince şok olmuştum. Kendim söktüm baktım bildigin sıradan polen filitresi. Cc siparişini şimdi verin 1-2 aya gelir zaten. Bem ücretli kargo olan satıcıdan vermiştim kargo dahil 22 dolar 10 gün içinde elime ulaştı. Kol için 0,5 x 1 cm 2 adet civata ve servisten 10 tl ye kol için kapak alıyorsunuz montaj toplam 5 dk sürmüyor.
Servis sorumlusu arkadaş,gerçekten ilgili biriydi.Fakat ben çıkaralım deyince beraber servise girdik.Çırak poleni 10 sn içerisinde çıkardı.Gerçekten simsiyah olmuştu.İçimden dışarıdan alıp takarım,dediysemde sorumlu arkadaş sürekli ısrar etti ve ben size bir güzellik yapacağım,deyince hadi görelim,dedik gülüştük.Sonuçta faturayı 400'e indirdi.İsterseniz yarın fırsat bulursam resmini çeker koyarım.Hız sabitleyici ile ilgili sizin aldığınız linki alabilir miyim?Bu kollar e-bay'da ya da aliex.'te kalite kalite ayrılıyor mu yoksa en ucuzunu alıp geçmeli mi?Şu an servis fiyatı nedir?
http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Hot-Selling-CHEAP-Cruise-Control-Switch-for-Toyota-Camry-Corolla-Matrix-Tundra-Lexus-84632/2040897632.html?recommendVersion=1Benim aldığım link bu lakin hem fiyat ucuzlamış hemde free kargo ya dönüşmüş. Ben aldığımda satıcı ürünün yanın da bir anahtarlık ve birde not göndermişti. Lütfen bir sıkıntı olduğunda olumsuz yorum yapmayın bizimle irtibata geçin diye
Mehmet memnun musun ? Kolun mintaji sen mi yaptin ?
Bütün yarislere sorunsuz takılabiliyor mu?Yoksa öncesinde uyumlu olup olmadığına bakmak mı lazım?Pololarda öyleydi.