0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
[quote author=Mutlu Tekir (30216) Ben 1.3 ile çoğu aracı sollarken gerek yokuşta gerek otobanda, 1.33 12 hp daha fazla nasıl çekmiyor, hayret. Cvt belki performansı törpülüyodur diyeceğim. Ama cvt yarisi olan arkadaşıma kalkışlarda yaklaşamıyorum1.33 candır mutlu Az kendimi gazlayayım corollacılar aurisciler için rampada çekmiyor etmiyor diyebilirler ( kaldıki onlar bile kabul etmiyor) lakin rampada beni sollamak isteyen 1.6 arabalara bile dip gaz yapıp hava aldırmış biriyim. Tabi bundan şanzımanın cvt olmasının faktörü büyük. Gaza basınca sağlam kasıyor kendisini. Mahallede ki 130 kiloluk 19 yaşında genç bir arkadaş abi deneyeyim mi dedi verdim dur kalk şeklinde dip gaz hızlanmalar yaptı o bile şaşırdı abi bu ne böyle diye. Tabi araba bağırıyormu bağırıyor genç ne anlasın arabanın bağırırkenki sesi hoşuna gidiyor zaten
Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız cezasız kullanmanız dileğimle.Birşey sormak istiyorum arabaya almadan önce bir test sürüşü yaptınız veya içini detaylı inceledinizmi yoksa gözü kapalımı aldınız?
İlke abimiz zaten siparişi verdikten sonra bir konu açmıştı test sürüşü yapmadan sipariş verdim diye Anlayacağın gözü kapalı almış oldu. Tıpkı benim gibi
O zaman geçmiş olsun demekten başka diyeceğim yok abi. Bu hataları aslında yapmamız lazım. Sonuçta 5 tl lik birşey almıyoruz.
Doğru ama ben bi ara @Mutlu Tekir (30216) arkadaşımla yaptığım istişare sonucu neredeyse sıfır 1.33 Auris alacak duruma geldim ama ne hikmetse servise gittiğim de 1.33 Auris test aracı yok dediler hanımda içine binip ne bu böle arkası çok boğuk bagaj desen yarisle aynı alacaksan corolla al dedi deneme bile yapamadan yattı bizim iş. Abimize de kabahat bulmuyorum. Sattığı ürünün test aracını insanlara denettirmeyen zihniyette bütün kabahat.
@MEHMET AKIN (32918) Test edemediğiniz gibi, daha sonra test etmişsiniz gibi kağıt imzalatıyorlar veya merkezden ararlarsa test ettim dersiniz diyorlar.
Bu nasıl iş abi böle . İyice kıllandım şimdi.