0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ha ışte onlar da geliyor.Ama 1800 tl olan kiti 3000 tl ye kitlemek nedir ya.Adam.zaten lpg uyumlu diye fazla veriyor.
Aynen abi evvel zaman fark çok azdı şimdi tekrar baktım 1000 tl civarı fark var. Ama honda da bi haller var sıfır model marka araç sayısını da her geçen vakit azaltıyor. Şuan ne Jazz var ne City. Accort desen sıfır olarak devlet kurumları makam aracı olarak alırsa satış yapacaklar.
Honda yarasa kasa denilen o efsane kasadan sonra çok güç kaybetti ve bir türlü toparlayamadı bence
İçine bindiginizde hangisi heyecanlandiriyorsa onu almışsınız allah kaza bela vermesin.
Yanlış anlamayın ama his işi denilince yeni Mazda 3 hele ki full olursa sanmıyorum ki BMW M3 veya AUDI A4 den daha aşağıda rakibi olsun.
1.2 tsi motorlarda (105 hp olan) triger zincirinde zamanla sarkma şeklinde bir deformasyon olabiliyormuş. vw fabrikasında çalışan bir mühendis söyledi. meydana geldiğinde de külfeti çok ağırmış. uzun süre kullanacaksanız dikkat etmenizde fayda var. comfortline + sipariş verdiğiniz ekstralar çok mantıklı. highline'a gerek yok. hayırlı günlerde kullanın.
Bu deformasyon ne kadar zaman geçtikten sonra meydana geliyor? Yani pratikte sorun yaratacak kadar erken mi yaşanıyor?
Fiyat cok geldi bana gecen arkadasa 1.6 tdi golf 7 2014 14 bin km de higline cam tavan anahtarsiz giris yok sadece ledli stoplar 17 jant bi xenon onlu arkali park sensorleri falan manuel vites 69 aldik boya degisen hic birsey yok bende ikan edebilirsem golf aldircam babama yeni kasasi cikiyosa ona bakiyim en iyisi toyotadaki gereksiz pahalilik ve donanim kitligindan oturu bir daha toyota asla almiycaz
Okan Dsg şanzıman farkı çok fazla o sebeple fiyat sana pahalı gelmiş olabilir.